søndag 3. februar 2013

Mine råd til deg som får kreftÅ få kreft er et enormt sjokk. Du faller først ned i et dypt  mørkt hull og tror du skal dø.
Siden karrer du deg opp igjen. Noen fort, andre senere, noen få aldri.


Ingen kreftdiagnose er helt lik. Ingen krefthistorie er helt like.
Ingen kropp er lik.
Vi reagerer forskjellig på diagnosen, vi reagerer ulikt på behandlingen og vi blir friske igjen i ulikt tempo.

Noen blir aldri seg selv etter en kreftdiagnose.
Enda verre, - noen dør av kreften.

I denne bloggen fortalte jeg om  kreften min.

KREFTSYK JEG? FRA HIMMEL TIL HELVETE


Men det viktige er. De aller fleste av oss overlever kreften. To tredeler bekjemper kreften.

For brystkreft er overlevelse på 80-90 prosent.

Brystkreft er den vanligste kreftformen som rammer kvinner.

De aller fleste blir seg selv igjen. Med noen skrubbsår i sjelen, noen arr på kroppen og med nye tanker og erfaringer.

I høst akkurat ferdigbehandlet. Ut på tur hver dag!Mandag er det verdens kreftdag.
Ikke en dag å feire eller å markere kanskje, men en unnskyldnig for meg til å dele litt av min erfaring.

For det er mange som søker info om kreft og behandling. Hver dag lander mange hundre lesere tilfeldig her på bloggen min fordi de googler kreft, cellegift, kreftblogg, miste håret, mat mot kreft. Søkeordene avslører det.

Omtrent en tredel av oss blir en eller annen gang i livet rammet av kreft. Enda flere opplever at noen som står dem nære blir kreftsyke.

Kreft,- og det å fikse en kreftdiagnose burde derfor angå de fleste av oss.

Da jeg fikk kreft trodde jeg først at jeg kom til å dø.
Da det første sjokket hadde lagt seg, søkte jeg informasjon, og fant fort ut at det ikke fantes en bok om brystkreft som ga meg alle svar, som kunne forberede meg på det jeg skulle gjennom, og som ga meg gode tips og råd.

Jeg fikk lyst til å skrive en bok for kreftpasienter som jeg selv hadde savnet.
Men det blir neppe noe av nå. Og det har sin egen historie.

Men før jeg avslutter å skrive om mitt kreftår her på bloggen, har jeg tenkt å dele av mitt overskudd,  av mine råd og tips her.

Først ut  noen overordnede råd.


OPPSØK LEGE VED DEN MINSTE MISTANKE.
ER DET KREFT ? Kjenner du en kul et sted på kroppen eller har store eller mystiske endringer et eller annet sted i kroppen. IKKE NØL! Ikke tenk at det går over. Oppsøk lege straks. Det er så viktig å oppdage kreften raskt. Overlevelseevnen er større dess tidligere kreften blir oppdaget.
Altså: ikke vær redd for å finne ut om du er syk. Ikke overse symptomer. Mas på legen eler sykehuset hvis du ikke får time fort.
Men prøv ikke å ta sorgene på forskudd.
Ventetiden er verst. Men ikke gjør den verre ved å frykte det aller verste.

Her er en av bloggene jeg skrev i ventetiden.


LEGEN MED GULLSKOENE RINGTE MED DÅRLIGE NYHETER

TILLAT DEG Å BLÅSE UT.
 Når du har fått kreftdiagnosen blir du møkk-redd.
Tillat deg å føle på frykten, å føle på hvor glad du er i livet.
Gråt, hyl, skrik, gråt. Få ut all redsel. Synk ned i kjelleren, ned i det mørkeste, kjenn på frykten.
Men etterpå puss nesen, kom deg opp av gørra, brett opp ermene, se fremover! Rust deg til kamp. Igjen, ikke tenk det verste.
Stol på legene.


SETT DEG INN I DIN KREFTDIAGNOSE.
Spør legen ut om alt du lurer på om din krefttype, Søk info hos Kreftforeningen om din krefttype. Det er lurt å sanke inn mest mulig info om kreften din. Be om utskrift av epikriser og journal. Bli trygg på hva din diagnose faktisk innebærer og hva du må forberede deg på av behandling. Men begrens googlingen din. Da er det lett å bli redd.

DETTE FIKSER DU
Ikke la redselen lamme deg. Visualiser kreften til det sted på kroppen den finnes, og si til deg selv at resten av kroppen din skal bekjempe kreftcellene. Du skal bli frisk!

IKKE SAMMENLIGNE DEG MED ANDRE.
Det finnes mange skrekkhistorier om kreft. Nettet flommer over av forferdelige sykeskjebner. Det finnes masse triste blogger som kreftsyke skriver.  Skjerm deg fra skrekkhistoriene.
Folk kan ha samme type kreft som deg, samme grad, mindre kul, men allikevel går det galt for dem. Det er lett å bli redd hvis man hele tiden sammenligner seg med andre. Hvis folk vil fortelle deg sin krefthistorie, er det lov å si, "Vær så snill jeg vil ikke høre, jeg har nok med mitt."

ÅPENHET.
Vær åpen. Fortell dine omgivelser, familie, barn, kolleger at du har fått kreft.  Men begrens detaljene. Folk trenger ikke å vite alt. Jeg sendte samle-mailer og SMS til de fleste. Etter et par uker begynte jeg å skrive om kreften på bloggen.
Åpenhet har flere fordeler. Alle vet du er syk, du slipper å forklare det hele tiden. Og det fører til at du blir løftet frem av andres omsorg og interesse.
Men selv om du er åpen, trenger du ikke snakke om kreft hele tiden. Det er helt greit å si "Jeg har ikke lyst til å snakke om sykdommen nå." Vær tydelig med hvor dine grenser for åpenhet går.

JOBB.
Jobb så lenge  du orker. Da får du annet å tenke på enn sykdom. Legen min ville sykmelde meg straks jeg fikk diagnosen. Jeg jobbet til noen dager etter operasjonen. Men jeg har hele tiden gjort små bokting, hatt boksigneringer og skrevet på ny bok.

TENK ET SKRITT AV GANGEN.
 Kreftbehandlinger er utmattende. Mye prøver, bilder, MR, CT, venting, operasjon, cellegift, stråling. Nye leger, nye sykepleiere til stadighet.
Brystkreftbehandlinger er vel blant de mest  langvarige kreftbehandlinger. Fra jeg fikk diagnosen til jeg var ferdig med siste stråling gikk det ti måneder.
 Jeg bestemte meg tidlig bare å forholde meg til den behandlingen jeg hadde akkurat nå, ellers kunne alt virke fullstendig overveldende.
Først 6 cellegiftkurer av type FEC, så 12 nye cellegiftkurer av type Taxol, så 25 strålinger, så medisinering.
I stedet tenkte jeg . Nå har jeg fått 2 FEC-kurer, nå er jeg halveis osv.... Når jeg var ferdig med det første cellegiftregime, tillot jeg meg å feire bittelitt på en god dag. Sa til meg selv at nå var en etappe over. Slik markerte jeg alle etappene..


DETTE GJØR CELLEGIFTEN MED DEG


FEST FOR LIVET
Jeg samlet alle venner før jeg begynte på cellegiftkurene mine, på samme vis samlet jeg venner, naboer og støttespillere da jeg var ferdig med behandlingen. Fest for å prise livet og for å dele øyeblikket med folk som har vært der for meg.  Tenker at slike ritualer kan være fint for flere enn meg. Det markerer at du forsvinner litt fra det vanlige liv, og når du er på vei tilbake.

MAT MOT KREFT

AKSEPTER AT DU HAR FÅTT KREFT.
Du har fått kreft, det er urettferdig, men det er livet ditt. Du får det mye bedre hvis du ikke blir bitter. Ingen av oss har noen garanti for hvor lenge vi skal leve. Det er en klisje, men det eneste sikre i livet er at vi skak dø en gang.


LEV HER OG NÅ
Ikke bekymre deg for mye for fremtiden og ikke tenk for mye på hvorfor akkurat du fikk kreft. Livet er urettferdig ja, men ikke bli bitter. Vær heller glad og takknemlig for at du bor i et land hvor du får behandling.

KLAR FOR NY CELLEGIFT


HVIL OG LÆR DEG AVSPENNINGSTEKNIKKER
Det er slitsomt å være på vakt hele tiden, og å være redd. Lær deg metoder for å slappe av. Lær deg yoga og meditasjon. Kan hende arrangerer sykehuset ditt kurs i dette også.
Og lær deg å hvile etter hver aktivitet. Gå tur, så hvile litt på sofaen, før du henter barn, før du lager middag eller lignende.

TREN!
En trent kropp tåler behandlingen bedre. Dessuten så blir du i godt humør.
Trening motvirker at musklene blir for slappe av cellegiften . Cellegiften tar muskelmasse.
Er du ikke trent fra før, er det kanskje tøft å løpe nå, men liten innsats hver dag hjelper.
Trening kan dessuten være med på p motvirke tilbakefall. Forskning viser det!
Jeg satte meg som mål at jeg ikke skulle bli i vesentlig dårligere form av behandlingen . Lyktes med det. Hvilepuls er 60 etter behandling . Det er bra !

IKKE VÆR ALENE.
Skaff deg en likesinnet. Jeg skrev blogg og delte erfaringer, men mine innerste tanker og frykt delte jeg ikke her og heller ikke til  mange i familie og venner. Jeg har vært heldig og har hatt et par-tre andre brystkreft-jenter som jeg har gått turer med , trent med, grått og ledd med. Det er mange plager, bekymringer og tanker som vi har felles og som det er godt å slippe å dele med andre venninner.
Fellesskapet har betydd mye, og har fått meg ihvertfall til å føle meg mer normal opp i galskapen.

SPAR PÅ KREFTENE.
 Under behandlingen. Spar på kreftene. Behandlingsløpet er langt. Kreftene skal holde helt til mål. Jeg overdrev i starten, kjente meg ikke så sliten før etter kur 3.. Kreftene blir gradvis dårligere. Dette er et maratonløp,- og utholdenhet er viktig. Derfor er det viktig å hvile hver dag, før batteriene blir utladet.

BE OM HJELP
Ikke vær redd for å be venner og naboer om hjelp. Folk vil gjerne hjelpe, men glemmer ofte å spørre.


HA DET GØY.
Fyll hver dag med positive opplevelser. OK, det er ikke så lett å være glad og positiv den dagen du får cellegift eller dagene etterpå, men likevel, lur deg selv, fyll dagene med gode opplevelser.  Jeg gikk på turer hver dag.  Jeg leste gode bøker. Lyttet til musikk. Jeg omga meg med vakre ting. Drakk vann i mine yndlingsglass fra Biot i Sør-Frankrike. Var sammen med mennesker som ga meg energi. Lo, levde og elsket.
Hver søndag under cellegiftperioden møtte jeg en gjeng andre glade kvinner og badet, uansett vær og vind. Isbading ga meg kick!

Slik fortalte jeg om kreftåret mitt her på bloggen for en tid tilbake.

SLIK HAR JEG OVERLEVD KREFTÅRET


SETT DEG MÅL.
Jeg bestemte meg for flere ting. Og gjennomførte målene mine. Det ble min motor i sykeperioden.
Hver dag uansett form ut på tur, lange turer. Hver dag litt trening.
Hver dag sunn mat. Hver søndag om vinteren isbading.
Jeg bestemte meg også for å skrive på ny kriminalroman mens jeg var under behandling.

Mitt mål var å komme til Afrika med barna etter kreften. Å komme meg på Galhøpiggen til sommeren, og å begynne å ri igjen.

LÆR DEG Å SI NEI.
Prioriter hva du bruker kreftene dine på. Er du sliten, trenger du ikke treffe barndomsvenninnen som er hjemme fra USA eller gå på foreldremøte. Tenk på deg selv og gi mer blaff i hva andre tenker om deg.

IKKE BLI  SKUFFET
Du vil oppleve et ras av oppmerksomhet den første tiden når du har fått kreft. Ikke bli skuffet om den ene vennen etter den andre forsvinner ut i periferien. Noen synes kreft er vanskelig. Noen tenker at du har nok med ditt, og for andre blir din kreftdiagnose normal.


BRUK TID. Kroppene våre er kjørt ned i kjelleren. Kreftens herjinger, operasjon, cellegift og stråling tapper kroppen din helt for krefter, batteriene er utladet. Bruk tid på å bygge deg opp. Tren. Ikke la deg presse for tidlig tilbake til jobb. Ikke sammenligne deg med andre. Vi reagerer alle ulikt på behsndlingen, noen trenger lenger tid enn andre på å bli restituert. Aksepter at ting tar tid.  Det er tøft å gå på en smell etter kort tid på jobb.


VÆR GLAD, ikke depp for mye. Du blir ikke friskere av det.

PYNT DEG. Vær forfengelig selv om du er syk. Jeg sminket meg hver dag, tok på meg klær jeg trivdes i og sa til meg selv Du ser ikke så verst ut til å være på cellegift. Hver måned gikk jeg til hudpleie og SPA, selv om jeg visste at cellegiften ville bryte alt ned. Det fikk meg til å føle meg bedre og gjorde meg glad.


OG drikk masse vann underveis, hele tiden.  Det sørger for at kroppen kvitter seg raskere med slaggstoffer av cellegift og medisiner.

LYKKE LYKKE TIL. Å få kreft er et aldri så lite helvete, men det er håndterbart og du fikser dette.
For på den andre siden venter livet igjen.

LIVET ER VERDT Å SLOSS FOR.

SE PÅ KREFTBEHANDLINGEN SOM EN JOBB! og SE PÅ CELLEGIFTEN SOM DIN VENN, DIN LIVBØYE. DA BLIR DET LETTERE Å AKSEPTERE BIVIRKNINGENE.

63 kommentarer:

 1. Fine råd! Et spørsmål : Hvorfor skal du ikke skrive en slik kreftbok? Det er synd, du skriver godt og har mye på hjertet som angår folk som har fått kreft. Og vi andre lærer mye. Takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde faktisk planer om det, og var i gang, men, men... andre må jo ha tro på det og..

   Slett
  2. Hvis ikke for Dr Ekpen, hva har jeg gjort for å gjenopprette glede i mitt ekteskap, kan den gode Gud fortsette å velsigne Dr Ekpen for å hjelpe meg med å bringe min ex ektemann tilbake til meg etter 2 år med separasjon. Hvis du går gjennom oppbrudd, er Dr Ekpen den perfekte løsningen for deg. Kontakt ham i dag på (ekpentemple@gmail.com)

   Slett
 2. Tusen takk for flotte råd og en gjennomgående positiv tone selv om temaet er vanskelig og skrekk fylt. Står selv midt oppe i behandlingene og kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsene dine. Det finnes så mange skrekk historier der ute som kan ta motet fra noen og enhver, så det var rent balsam for sjelen å lese innlegget ditt. Har også hatt veldig nytte av innlegget ditt som går på kreft og mat. Tusen takk Anne Cecilie, og masse lykke til når du nå starter på et nytt kapittel av livet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for oppmuntrende hilsen. Blir så glad når jeg forstår at jeg hjelper andre litt med mine skriverier... Lykke til med behandlingen!!

   Slett
 3. Det har vært en glede å bli kjent med deg.
  Du skriver så godt, klar og tydelig tale :-)

  Klem fra din navnesøster :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, igjen Thile,- Anne! for heiarop her og på FB!

   Slett
 4. Tusen takk for en "fin fortelling" om et vanskelig tema og gode råd på veien.
  Det er nok triste historier å lese, godt å høre om en postiv historie og om hvordan du har taklet dette året.

  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for en hyggelig og oppmuntrende hilsen, anonym!!

  SvarSlett
 6. Takk for flottr oppsummering og fine råd. Jeg gleder meg til fremtiden :-)
  Lykke til videre du også

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig hilsen, Gunn Kristi, så bra du likte rådene mine og kanskje kan bruke noen. Lykke til med behandling!

   Slett
 7. Takk, tusen ganger takk. Og nettopp derfor håper jeg at du ikke stenger bloggen, fordi "den var boken" jeg ei heller fant når jeg trengte informasjon, råd og tips, og ikke minst pågangsmot. Jeg har ikke vært særlig redd, etter at jeg fant bloggen, den har gitt meg de fleste svarene jeg trengte og det har dermed også vært lettere for meg å forklare for mine nærmeste, når nye ting dukker opp.Bloggen har vært mitt leksikon, og jeg ønsker andre som opplever dette i fremtiden, skal få gleden av å bruke bloggen, slik jeg gjorde.
  Jeg er en klemme person, og hvis du var her akkurat nå, så hadde jeg klemt deg til måen og tilbake. Klem fra Tante Maggi
  Ps.Etterkontroll sa 100% kreftfri. Hurra. Kun 25 ganger stråling gjenstår.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer med resultatet fra kontrollen!! Deilig, - nå kan du slappe av. Stråling går greit. Husk å smøre deg godt etter stråling,- jeg gjorde det flere ganger om dagen... og luft puppen!!
   Så hyggeelig at du har likt hva jeg skriver og så bra at du har funnet trøst i bloggen. Blir rent rørt når du sier. at bloggebn har fungert som leksikon og veiviser er fantastisk! Da har skrivingen min hatt en funksjon!!

   Slett
  2. Og takk for nydelige tulipaner! De står fortsatt! Skrev en egen blogg om dem, men på en eller annen måte forsvant bilde. skal legge det ut igjen, straks jeg er ferdig med bokmanus. er i skriveboble med deadline mandag!

   Slett
 8. Så flott at det går fint for deg. Men viktig å huske at noen kjemper alt de kan og taper likevel.Det er lov å være fortvilet-hyle og skrike. En kan dessverre ikke vinne alt med positivitet. Vi prøvde, men mistet likevel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, man "vinner" ikke over kreften ved å være positiv, som mange folk sier. Akkurat det irriterer meg. Men jeg tenker at det hjelper å skape gode opplevelser som syk ved å tenke positivt og å fylle dagene med fine øyeblikk og ting man liker å gjøre. Så trist å høre at dere mistet en person dere var glad i for kreften. Det er en forferdelig sykdom, og jeg håper forskerne en dag finner en effektiv behandling som stopper celledelingen. Gode tanker til deg, anonym.

   Slett
 9. Hei jeg er Laura Byrd fra USA Jeg har nettopp opplevd underverkene av Dr. GARUBA kjærlighetsspell, som har blitt spredt på internett og over hele verden. Hvordan hjalp han vidunderlig folk over hele verden til å gjenopprette ekteskapslivet sitt og få tilbake tapte elskere , og også bidra til å vinne lotteri hva som helst problem du har. å finne vanskelig å få en jobb eller for virksomheten din til å trives. Jeg kontaktet ham etter å ha gjennomgått så mange vitnesbyrd fra forskjellige mennesker hvordan han bidrar til å bringe tilbake ex lover tilbake, jeg fortalte ham om mannen min som forlot meg for 8 måneder siden, og dro hjem med alt jeg hadde. Dr. GARUBA sa bare til meg å smile og ha en god følelse vil han håndtere alt på bare 24 timer. Etter den andre dagen ringte mannen min, jeg var bare så sjokkert, jeg plukket anropet og ikke kunne tro på mine ører, han ba meg virkelig om å tilgi ham og gi løfter på telefon .. Han kom hjem og fikk meg en ny bil bare for å bevise hans kjærlighet til meg. jeg var så glad og kalte Dr GARUBA og takket ham, han fortalte meg bare om å dele de gode nyhetene over hele verden. Velg hvis du trenger en effektiv og ekte stavkaster kontakt Dr. GARUBA via e-post: drgarubaakadreamcomethrough@gmail.com eller Hva -app på ham via +19293148822.

  SvarSlett
 10. Hvordan fikk jeg min ex ektemann tilbake ...........

  Jeg er Shannon etter navn. Hilsener til alle som leser dette vitnesbyrdet. Jeg har blitt avvist av mannen min etter tre (3) års ekteskap bare fordi en annen kvinne hadde en stave på ham, og han forlot meg og barnet lider. en dag da jeg leste på nettet, så jeg et innlegg på hvordan denne staveren heter Dr Isikoloon denne adressen isikolosolutionhome@gmail.com, som har hjelp til en kvinne å komme tilbake til sin ektemann, og jeg ga ham et svar på sin adresse og han fortalte meg at en kvinne hadde en stave på mannen min og han fortalte meg at han vil hjelpe meg og etter 2 dager at jeg vil få mannen min tilbake. Jeg trodde på ham, og i dag er jeg glad for å la dere alle vite at denne staveren har kraft til å bringe elskere tilbake. fordi jeg er nå fornøyd med mannen min. Takk til deg, Isikolo. Hans epost: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer: +2348133261196

  SvarSlett
 11. MÅ LESE:

  Hei alle, jeg heter Sara, jeg vil si en stor takk til den store dr. Ogundele for å bringe tilbake min lykke til meg. Jeg så hans kontakt på nettet av en annen dame som han hjalp før. Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det han har gjort for meg fordi han har gjort mer enn bra for meg, fordi han brakte tilbake min kjæreste til meg, ikke bare min elsker, men nå min mann etter at han brøt sammen med meg i 6 år. Jeg setter stor pris på den store hjelpen han har gitt meg, og jeg tror jeg er den mest lykkeligste kvinnen her på jorden. Er glad for å få mannen min tilbake igjen, alt han gjorde for meg var bare om 24 timer, en kraftig mann, han tok tilbake mannen min som dro i 6 år på bare 24 timer, takk Sir. Jeg har inngått en avtale med ham om å dele sitt gode arbeid online og til og med på radiostasjonen. Hvis du vil takke Dr Ogundele for meg, eller du trenger hans hjelp, har Dr Ogundele muligheten til å løse noen form for problem, du kan nå Han via e-post: ogundeletempleofsolution@gmail.com. For WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

  SvarSlett
 12. Thanks to Dr.Kumola for helping me get my wife back, my wife started acting very weird, everything little thing she gets angry and she told me she wanted to move out. She finally moved out and things became hard for me I can't lie. I don't know what to do until I saw an advert of Dr.Kumola and how he helped people. I contacted his email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) and told him everything. He assured me I will get her back after the spell. I did all the Prophet told me. My wife came home 2 days later, she said she did not know what got over her, we are back together Thanks to Dr.Kumola for bringing my wife back. Contact his email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com), he is a great Spell caster.

  SvarSlett
 13. Jeg gir et vitnesbyrd om Dr. Isikolo. jeg vant 100 000 euro i min lekelotteri, jeg tok et råd fra noen som snakket om denne flotte stavkirken, kalt DR ISIKOLO, personen la et vitnesbyrd på en blogg som sa hvordan DR ISIKOLO hjalp ham med å vinne lotteriet ved å sende ham vinnende nummeret jeg var nysgjerrig og jeg trodde det var all joke ikke før jeg kontaktet denne stavekassen for å vite for meg selv hvordan dette arbeidet forårsaker at jeg har brukt mye å kjøpe billetter og jeg vinner aldri. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg de nødvendige tingene som må gjøres, og jeg gjorde det, og han fortalte meg å vente på 3days og virkelig ga han meg de vinnende tallene til å spille lotteriet som jeg gjorde, kan du tro at mitt navn var først blant vinnere. Han fortalte meg (min sønn, alt jeg trenger deg til å gjøre for meg, er at du deler disse vitnesbyrdene til andre slik at de også kan vinne lotteriet fordi jeg ikke har mye tid til å stave på internett) det er derfor jeg er dele dette vitnesbyrdet med deg om at hvis du vil vinne lotteriet, er dette slik måten online tips kan hjelpe deg, ta kontakt med ham på hans isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 er det eneste svaret. til at ditt problem med å vinne lotteri

  SvarSlett
 14. Med så mye i mitt hjerte er jeg her for å uttrykke meg selv hvordan Dr. Ilekhojie reddet mitt ekteskap fra skilsmisse. Meg selv og min mann hadde litt misforståelse, og det var tårer vårt ekteskap fra hverandre i det omfang min mann søkte etter skilsmisse. Så jeg har ikke annet valg enn å gå til internett for å søke etter løsning på problemet mitt, det var der jeg kom over Dr. Ilekhojie detaljer og om hvordan han har hjulpet mange mennesker ved å gjenopprette forholdet. Jeg kontakter Dr Ilekhojie og på mindre enn 48 timer avbrøt mannen min skilsmissepapirene. Nå bor jeg selv og min mann sammen i fred og harmoni takket være Dr.Ilekhojie for å redde mitt ekteskap fra å bryte opp, kontakt ham: gethelp05@gmail.com

  SvarSlett
 15. LOTTO, lotteri, jackpot. Hei, alle mine seere! Jeg er veldig glad for å dele disse flotte vitnesbyrdene. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv, er hvordan jeg vinner lotteriet euro millioner mega jackpot. Jeg er en mann som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. Til slutt kom drømmene mine gjennom da jeg mailte DR ISIKOLO. og fortalte ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har brukt så mye penger på en billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg visste aldri at det var så lett å vinne før dagen jeg møtte spellcasteren online, som så mange mennesker har snakket om, at han er veldig flott i å stryke lotteri, så jeg bestemmer meg for å prøve. Jeg kontaktet denne flotte doktoren, og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da trekkene var ute, var jeg blant vinnere. Jeg vant 300 000 euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med disse flotte Dr kan du vinne millioner av penger gjennom lotteriet. Jeg er så veldig glad for å møte denne store mannen nå, jeg vil alltid være takknemlig for deg dr. Send ham til dine egne vinnende lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp / viber han på +2348133261196 Hilsen

  SvarSlett
 16. Takk Gud, jeg trodde på DR ISIKOLO etter å ha lest så mange vitnesbyrd om hans arbeid og besluttet å kontakte ham. Jeg er Edi Gordan. Jeg skriver mitt eget vitnesbyrd som jeg aldri trodde ville være mulig. Før jeg møtte DR ISIKOLO, følte jeg at alt dette var overtroisk tro og staver ikke var vitenskapelig bevist å være sant, men denne staveren fikk meg til å tro på noe annet. HAN ER EN GOD MANN. Jeg fikk min eks kone tilbake med hjelp av denne mannen etter 4 år med å prøve, men det var ikke mulig å vise noe som helst. Hvis du leser noe vitnesbyrd om DR ISIKOLO, er det sant. Min kone Sharon hadde forlatt meg i over 4 år, og jeg har lyst til å ha henne tilbake og prøvd å be henne om å komme tilbake til meg, men hun betalte meg døve ører og gjorde en tull av meg offentlig. DR ISIKOLO ble henvist til meg av en venn av meg som han også hjalp på mitt arbeidssted, og jeg fortalte ham at han var overtroisk og en tull å tro på slike fetish ting. Men etter så mange tanker om det, gikk jeg på nettet for å søke etter ham, og jeg bestemte meg for å kontakte ham på e-posten hans. Han ga meg snart sitt mobilnummer, og vi snakket også en god stund. Han er den beste. Før han stavet arbeidet, hadde jeg allerede forsikring. Innen 3 dager, kom min eks kone etter 4 års hån om å være en ubrukelig mann, kom til meg og ba meg denne gangen. Jeg visste ikke hva denne mannen gjorde, men han er veldig god til å gjøre det for meg. Jeg takker ham og min venn for å kjenne ham for hver dag i livet mitt. Jeg tror han vil hjelpe alle som kommer til ham for hjelp. Du vil kontakte ham på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp eller VIBER han på +2348133261196 hvis du vil ha din ex tilbake eller vil ha en løsning på ditt problem.

  SvarSlett
 17. Jeg vil dele mitt fantastiske vitnesbyrd om hvordan jeg kom tilbake til min mann i livet mitt, jeg vil fortelle folk i verden at det er en ekte stavekaster på nettet og er kraftig og ekte. Han heter Baba Wale Wiseman, han hjalp Jeg nylig for å gjenforene mitt forhold til mannen min som dumpet meg. Da jeg kontaktet Wiseman, kastet han en kjærlighetsspell for meg og min mann som sa at han ikke har noe å gjøre med meg, ringte meg igjen og begynte å be meg. Til alle som leser denne artikkelen og trenger hjelp, kan Wiseman også tilby alle typer hjelp som gjenforening av ekteskap og forhold, herding av alle typer sykdommer, rettssaker, graviditetsspell, vi er nå veldig fornøyd med oss ​​selv. Wiseman gjør at han skjønner hvor mye vi elsker og trenger hverandre. Denne mannen er for ekte og god. Han kan også hjelpe deg med å fikse ditt ødelagte forhold. Jeg hadde min mann tilbake! Det var som et mirakel! Ingen ekteskapsrådgivning, og vi har det bra i vårt kjærlighetsliv. Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har problemer med en varig løsning
  via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  SvarSlett
 18. LOVE love spell Å HJELPE GÅ TILBAKE ex husband
  Hei alle jeg er Tara Bruno og er her for å dele det fantastiske arbeidet Dr Ben gjorde for meg. Etter 5 år i ekteskap med mannen min med 2 barn begynte mannen min å begynne å fungere underlig og gå ut med andre damer og viste meg kald kjærlighet, ved flere anledninger truer han å skille seg fra meg hvis jeg våger å spørre ham om hans affære med andre damer, jeg ble helt ødelagt og forvirret til en gammel venn av meg fortalte meg om en stavekaster på internett kalt Dr Ben som hjelper folk med forhold og ekteskapsproblem av kjærlighetsformålene, først tvilte jeg om noe slikt eksisterte, men bestemte seg for å prøv det, da jeg kontaktet ham, hjalp han meg med å kaste en kjærlighetspell og i løpet av 48 timer kom mannen min tilbake og begynte å be om unnskyldning, nå har han sluttet å gå ut med andre damer og han med meg for godt og for ekte. Ta kontakt med denne store kjærlighetsspelleren for ditt forhold eller ekteskapsproblem som skal løses i dag via e-post: goodwillspelltemple@gmail.com eller Ring eller WhatsApp: +2348159101215.

  SvarSlett
 19. Jeg har min ekk tilbake
  Mange har skrevet artikler om hvordan de ble hjulpet av en stavekaster, men jeg er veldig takknemlig for denne flotte staveren som brakte min ex ektemann tilbake til meg. Dette vitnesbyrdet er en sann historie, og jeg heter Nina Lukas. Da jeg kom i kontakt med denne mannen, var han også gjennom et vitnesbyrd skrevet om ham, og jeg har også møtt mange vitnesbyrd om hvordan han har hjulpet andre med sitt liv. For å komme tilbake med en eks er en av de mest indre følelser mange mennesker vil gjerne oppleve, spesielt som de minner med vår eks, skyer alltid vårt sinn når noen andre gjør noen av de tingene våre tidligere brukte. Jeg var enlig forelder i nesten 6 år, og selv om min ex mann var langt borte fra barna mine, ønsker jeg likevel en dag han kommer tilbake til meg. Denne stavkirken jeg opplevde kjent som Dr Ben, hjalp meg med mine ønsker, og jeg er glad for å si at jeg er tilbake med min ex ektemann, og jeg er veldig glad for å dele vitnesbyrdet med alle slik at de også kan møte denne store legen og løse deres problemer. Jeg vet ikke hva andre kan føle om å få sin ex tilbake i livet, men jeg vet alltid at det er en velsignelse i forkledning med bare en enkelt gjenforbindelse med en eks. Hvis du vil lykkes med å komme tilbake med din eks, kan du kontakte denne flotte staveren på sin Whatsapp +2348159101215 eller email goodwillspelltemple@gmail.com og dele et fantastisk vitnesbyrd også akkurat som meg

  SvarSlett
 20. FÅ TILBAKE DIN EX FAST, SPAR DITT HJEMMELIGHET FRA DIVORCE OG ENDRE DITT BROKTE RELASJON MED HJELP AV DR ISIKOLO CALL ELLER WHATSAPP +2348133261196

  Hei alle, jeg er glad for å spre mitt vitnesbyrd om en sterk stavekaster som heter Dr Isikolo. Jeg er Kiara Martin og jeg bor i USA, min mann og jeg hadde en liten kamp fordi han ønsket å skille seg fra meg, jeg var så redd for å miste ham fordi jeg elsker ham veldig mye, så jeg søker på nettet for hjelp og jeg så mye av folks vitnesbyrd om hvordan Dr Isikolo hjelper dem og kom ut med positive resultater som skilsmisser, kreft, lotterier, gjødsel og andre. Så jeg mailet ham og fortalte ham mitt problem, og han fortalte meg hva han skulle gjøre, og jeg gjorde det som han instruerte. 48 timer senere fortalte han meg at han er ferdig med magien, og mannen min vil ikke lenger skille seg fra meg og da mannen min kom tilbake fra jobb fortalte han meg at han ikke vil skille seg fra meg lenger, han sa at han ikke visste hva som kom over ham at han var lei meg, jeg var så glad, og jeg takker dr. Isikolo for hans hjelp. Hvis du trenger dr. Isikolo, send ham en epost til isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196, jeg er et levende vitnesbyrd om hans makt og han vil sette en stopper for problemet ditt

  SvarSlett
 21. Jeg heter Linnea Magnus, jeg kommer fra Oslo, men jeg er flyttet til Skottland med mannen min, jeg vil dele denne gode nyheten om livet mitt med alle og med de som trenger hjelp i tårnekvinner / Forhold. Jeg led i seks år, min mann forlot meg og fortsatte å ha en annen kvinne bare fordi familien hans ikke elsket meg, og fordi jeg ikke kunne gi ham en baby, gråt jeg i syv år fordi mannen min skilt meg. Jeg leter etter staver som skyen hjalp meg på nettet. Jeg møtte så mange tryllekunstnere, de hevdet alle pengene uten å hjelpe meg, men den 3. juni 2019 så jeg et online bidrag fra en god magiker som heter Drigbinovia. Jeg bestemte meg for å komme i kontakt med ham da jeg kom i kontakt med ham, han fortalte meg at problemet mitt var løst fordi jeg hadde kontaktet ham, jeg fortalte ham alt mitt problem og han lovet å hjelpe meg å returnere mannen min tilbake. Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva jeg skulle gjøre så jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg gjøre etter tre dager han fortalte meg at mannen min vil ringe meg før jeg sover den dagen og beklager. Så snart han fortalte meg alt, ringte mannen min meg og spurte meg om å ta ham tilbake etter seks år med skilsmisse. I dag deler jeg denne meldingen fordi jeg vil at verden skal vite og det er en god jobb, og jeg er også veldig glad for å være gravid, og for de av dere som trenger hjelp, problemer med jobb eller kampanje, kontakt Drigbinovia i dag og løse problemet ditt her er e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp ham på jeg +2348144480768 Jeg lover deg at ditt problem vil bli løst

  SvarSlett
 22. KONTAKT DENNE STORE SPELL CASTEREN FOR HJELP TIL Å VINNE LOTTO OG LOTTERI. isikolosolutionhome@gmail.com
  Jeg er veldig takknemlig for å dele disse store vitnesbyrdene med deg. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv er hvordan jeg vinner lotteriet. Jeg er en kvinne som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. til slutt drømmene mine kom gjennom da jeg emailet Dr Gbojie. og fortell ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har kommet langt på å bruke penger på billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg vet aldri at vinnende var så lett før den dagen jeg mente spell caster online som så mange mennesker har snakket om at han er veldig flott i casting lotteri spell, så jeg bestemmer meg for å prøve det. Jeg kontaktet denne mannen og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da tegningene var ute, var jeg blant vinnere. jeg vinner 3 000 000 euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med denne mannen kan du få millioner av penger gjennom lotteri. Jeg er så veldig glad for å møte denne mannen, jeg vil alltid være takknemlig for deg. E-post ham isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlett
 23. Hei gutter .... Jeg vil bare takke (DR ISIKOLO) for det han har gjort for meg og min familie ved å hjelpe meg med å vinne lotteri. Jeg vant fire hundre og tjue tusen euro. ((420,000.00)). Hans lotteri stave er den beste og så fantastisk. Mitt liv er nå balanse og jeg er nå veldig rik Som jeg alltid har ønsket og jeg er ute av tvil. Leter du etter en ekte og ekte stavkaster for å hjelpe deg med å vinne stort i enhver form for lotteri du spiller? Du kan kontakte DR ISIKOLO, i dag vil hele planen din til å vinne Big in Lottery bli riktig og trene godt for deg. Hans stavelse er veldig ekte og ekte, jeg kan fortsatt ikke tro det Og hans stave fungerer også veldig fort. Takk så mye, Dr Peter for å dedikere din tid til å kaste Lottery-spell for meg. Jeg har betalt min regninger og min gjeld ryddet og er fortsatt mega rik. Hvis du trenger en ekte og ekte spell caster for å hjelpe deg Vinn lotteri, vennligst kontakt ham for rask og presserende hjelp isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlett
 24. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

  SvarSlett
 25. Trenger du et lån for å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din?
  Vi er investorer som gir ut lån på 1,9% rente, hvis interessert vennligst send oss din prosjektplan via e-post til: alas_loanfirm@outlook.com eller whatsapp-+1 (859-594-2902)

  SvarSlett
 26. Hvis ikke for Dr Ekpen, hva har jeg gjort for å gjenopprette glede i mitt ekteskap, kan den gode Gud fortsette å velsigne Dr Ekpen for å hjelpe meg med å bringe min ex ektemann tilbake til meg etter 2 år med separasjon. Hvis du går gjennom oppbrudd, er Dr Ekpen den perfekte løsningen for deg. Kontakt ham i dag på (ekpentemple@gmail.com)

  SvarSlett
 27. HVORDAN HAR GJEN MIN EX HUSBAND TILBAKE MED HJELPEN AV VIRKELIG OG EFFEKTIV SPELL FRA DR Sunny Jeg heter Olivia Alax, jeg trodde aldri jeg vil smile igjen, min mann forlot meg med to barn i ett år, all innsats for å få ham tilbake mislyktes Jeg trodde jeg ikke kommer til å se ham igjen, før jeg møtte en dame som ringte Maria, som fortalte meg om en stavekaster som heter Dr.Sunny. Hun ga meg sin e-postadresse og mobilnummer, og jeg kontaktet ham, og han forsikret meg om at innen 48 timer min mann kommer tilbake til meg. På mindre enn 48 timer kom mannen min tilbake og ba om tilgivelse sier at det er djevelenes arbeid, så jeg er fortsatt overrasket til nå om dette miraklet, jeg kunne ikke tenke, men så snart som staver ble kastet, jeg ble gravid og fødte mitt tredje barn, hvis du trenger hjelp fra ham, kan du kontakte ham via: email: drsunnydsolution1@gmail.com Eller WhatsApp eller ring ham nå: +2349030731985
  .
  Dr.Sunny botemidler også:
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES 1/2
  3. KRAFT
  4. ALS (Lou Gehrigs sykdom)
  5. Hepatitt B

  SvarSlett
 28. DU KAN FOR VINNE STORT I LOTTERI MED HJELPEN AV LÆKER ISIKOLO
  Se for deg å bli enormt rik over natten. Å være en vinner av et lotteri med flere millioner euro, vil absolutt være en livsendrende begivenhet for nesten hver eneste loddsvinner. Jeg heter Joe Maquez og vant summen på 1 800 000 euro. Jeg vet at mange lurer på hvordan jeg hadde vunnet i lotto. Ville du tro meg hvis jeg fortalte deg at jeg gjorde det med stavekontroll? Jeg møtte denne berømte stavebesetningen kjent som DR ISIKOLO, og det var han som gjorde det for meg. Så sjokkerende som det var for meg, var min berømte kommentar til pressen “Jeg kommer til å gå og gjemme meg i sengen min.” Jeg trodde aldri at DR ISIKOLO faktisk gjorde meg rik over natten. Hvis du vil ha din sjanse til å vinne og bli veldig velstående akkurat som meg, kan du kontakte doktor Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 og du vil være heldig. Takk for at du leser og håper å se deg øverst.

  SvarSlett
 29. HVORDAN JEG FÅR MITT MENNESKER TILBAKEHJEM MED HJELP AV EN EKTE OG KRAFTIG SPELLKASTER Dr Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Jeg heter Gabriela Dario, jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe og svare på postene mine og meldingene mine. Han sa at han ikke stoler på meg lenger, jeg prøvde å overbevise og tigge ham, men han vil ikke tro eller svare meg før vi hadde en kamp og brøt opp i 6 måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan leve uten ham på grunn av kjærligheten Jeg har for ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men ikke jobbet for meg, noen falske stavekaster svindlet meg og gikk bort med pengene mine til jeg kom over denne mannen som het Dr Isikolo. Han hjalp meg med å kaste en spell for meg og se mannen min kom tilbake etter 48 timer, og ba meg om tilgivelse, ble jeg så overrasket over at stavebeslag som Dr. Isikolo fremdeles eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kan du kontakte Dr Isikolo i dag. På isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlett
 30. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
  Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
  anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
  Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
  et glimt av øyne

  Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

  Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
  Ring & WhatsApp +19735567426
  📩 carlosmacdonald234@gmail.com

  SvarSlett
 31. Jeg heter Bernada Gaspar. Av respekt for deg og dine staver må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært i andre stavekastere uten å se noe resultat, alt de vil ha var etter pengene mine. Jeg ønsket bare at jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre stavekastere for å få hjelp, men intet resultat før vennen min introduserte meg for Dr. Isikolo. Etter at Love Spell var ferdig, fikk jeg endelig en samtale fra ham på under 48 timer. Trolldomene hans virket underverker, og mannen min er tilbake med full kjærlighet. Det var som et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster og sa at jeg skulle gi ham, jeg ble virkelig flabøst og sjokkert da mannen min knelte ned og ba om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg har veldig ord og glede, du er en Gud som er sendt til meg og hele familien .. Og nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr. Isikolo. Til alle som er ute etter en ekte stavebeslag, kontakt Dr.Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlett
 32. Hei alle sammen. Jeg så kommentarer fra folk som allerede fikk lånet fra rene hjertelån, og da bestemte jeg meg for å søke under deres anbefalinger, og for bare noen timer siden bekreftet jeg på min egen personlige bankkonto et samlet beløp på 35 000 euro som jeg ba om. Dette er virkelig en god nyhet, og jeg råder alle som trenger ekte lån å søke via e-posten sin (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com). Jeg er glad nå som jeg har fått lånet jeg ba om

  SvarSlett
 33. Jeg heter Lilian N. Dette er en veldig gledelig dag i mitt liv på grunn av den hjelpen Dr.saguru har gitt meg ved å hjelpe meg å få min eksmann tilbake med sin magiske og kjærlighetsformulering. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig jukset meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Dr.saguru e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og bidra til å fikse forholdet.og gjøre folk til å være lykkelige i forholdet sitt. Jeg forklarte situasjonen min for ham og deretter søkte hans hjelp, men til min overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med saken min, og her feirer jeg fordi mannen min har endret seg for godt. Han vil alltid være ved meg og kan ikke gjøre noe uten min gave. Jeg virkelig gleder meg over ekteskapet, hva en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru virkelig er en virkelig stavebeslag. TRENGER DU HJELP ENTER KONTAKT LÆRER SAGURU NÅ VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller +2349037545183 Han er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i ditt forhold. FRUIT OF WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 FORRETNINGSPRIS 7 GODE JOB RETNING 8 LOTTERY RETNING og DETTE SAMT Stave.

  SvarSlett
 34. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
  Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
    Templeofanswer@hotmail.co.uk)

  SvarSlett
 35. Jeg heter Juana, jeg er fra Mexico
  Jeg er veldig takknemlig for Dr.Pellar for det gode arbeidet han har gjort for meg og min familie. Jeg var gift i 19 år før en kvinne kom og ødela ekteskapet mitt og familien min. De siste årene har det vært trist for meg uten mann. Jeg er veldig takknemlig og takknemlig for Dr. Pellar fordi han gjorde jobben for meg, mannen min kom tilbake til meg og barna våre ba oss om å tilgi ham. Inntil Dr.Pellar-jobben hatet mannen min meg. Jeg var veldig opprørt, frustrert og ensom før jeg kom tilbake til mannen min. Det var alltid hindringer for en annen kvinne. Dr..Pellar avslørte for meg at denne kvinnen ikke tillot mannen min, og at hun til og med gjorde meg syk. Jeg fant en lege på anbefaling av en venn for Dr.Pellar. til å begynne med, var jeg ikke sikker fordi jeg tvilte på stavebesetningen. Den damen for mannen min beskyttet ham bare for meg selv. 2 dager etter at Dr..Pellar hadde sendt trylleformannen, var mannen min med meg. Mannen min forteller meg og viser meg hvor mye han elsker meg, og jeg takker Dr.Pellar. Mitt liv, tenkte jeg, tok slutt, nå lykkelig liv med mannen min og barna våre. Hvis du har store problemer som meg selv, eller til og med skilsmisse, må du kontakte Dr.Pellar umiddelbart. Han vil forandre livet ditt for alltid, og best av alt, hans gjerninger skader ingen. Kontakt ham umiddelbart på e-post. E-post: drpellar@gmail.com

  SvarSlett
 36. Jeg vil gjerne dele min erfaring med deg. Deretter kan du lære og bruke det til å løse problemet ditt, hvis noen. Jeg heter Veronica de Los Angelia.
  Hjertet mitt var sårt og hjertet mitt knakk da det oppstod et stort problem i ekteskapet mitt med mannen min for syv måneder siden. så forferdelig at han ble prøvd for en skilsmisse. han sa at han aldri ville være hos meg lenger, og at han ikke ville ha meg lenger. Så han forlot huset og fikk barna mine og jeg til å lide smertefullt. Jeg har prøvd alle mulige måter for å gjenopprette det etter mange bønner, men alt unødvendig. Han bekreftet at han hadde tatt avgjørelsen sin, og at han aldri ønsket å se meg igjen. Så en kveld kom jeg hjem fra jobb og møtte en gammel venn som spurte mannen min. Så jeg forklarte ham alt, og han fortalte at den eneste måten å få mannen min tilbake er å besøke en spell som heter Dr.Pellar fordi det virkelig fungerte for ham også. Selv om jeg aldri har trodd på rettskrivning, har jeg ikke noe annet valg enn å følge hans råd. Han ga meg e-posten til den besøkende forfatteren. Epostadresse. Neste morgen sendte jeg et brev til adressen de ga meg, og forfatteren forsikret meg om at jeg ville returnere mannen min i løpet av de neste 48 timene så snart jeg ville. For en fantastisk uttalelse !! Jeg har aldri trodd det. Så han snakket med meg og fortalte meg alt jeg trengte å gjøre. Da jeg jobbet for meg og 48 timer senere, ringte mannen min, som ikke hadde ringt meg på 7 måneder, meg for å gi meg beskjed om at han kom tilbake. Så vidunderlig !! Så han kom tilbake den dagen med kjærlighet og glede, og ba om unnskyldning for sin feil og smertene han og barna mine hadde forårsaket. Så fra den dagen var forholdet vårt sterkere enn ved hjelp av Dr.Pellar. Jeg anbefaler deg, i tilfelle et problem, å ta kontakt og garantere deg 100% at det vil hjelpe deg.
  hvis du trenger hjelp, kan du kontakte ham på e-posten hans drpellar@gmail.com

  SvarSlett
 37. Jeg heter Margarita, jeg er fra Albania
  Min mann og jeg har vært gift nå i omtrent 15 år. Vi giftet oss lykkelig med fire barn, to gutter og to jenter. For 12 måneder siden begynte jeg å merke hans rare oppførsel, og noen uker senere fant jeg ut at mannen min så noe. Han begynte å komme hjem sent fra jobb, nesten ikke opptatt av meg eller barna. Noen ganger drar han og kommer ikke en gang hjem på omtrent 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men alt unødvendig. Jeg var virkelig spent og trengte hjelp. En dag mens jeg surfer på internett, kom jeg over en nettside som antydet at Dr. Sango kunne hjelpe med å løse ekteskapsproblemer, gjenopprette ødelagte forhold og lignende. Så jeg følte at jeg burde prøve ham. Jeg kontaktet ham, og han gjorde en trylleformulering for meg. To dager senere kom mannen min til meg og ba om unnskyldning for feilene han hadde gjort og lovet å aldri gjøre det igjen. Helt siden den gang har alt gått tilbake til det normale. vi bor lykkelig sammen igjen. Hvis du trenger en stavebytter som kan uttale en staveform som faktisk fungerer, foreslår jeg at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe deg. Dette er e-posten hans. spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlett
 38. Jeg vil gjerne dele mitt vitnesbyrd her. Jeg heter Alejandraė. Jeg er fra Kosovo. Jeg giftet meg med mannen min for rundt syv år siden, når han har problemer hjemme når han slutter å sove på samme seng, sliter med småting, han kommer alltid hjem sent på kvelden, drikker seg for mye og sover med andre kvinner, bortsett fra ham. han er faren til barnet mitt, og jeg vil ikke miste ham fordi vi jobbet så hardt sammen for å bli det vi er i dag. For noen uker siden bestemte han seg nå for å forlate meg og barna mine alene og være sammen med en singel og være kvinne er vanskelig. noen ganger, og så har jeg ingen å henvende meg til, og jeg fikk en hjertesorg. Jeg ringte bestevenninnen min og forklarte henne alt, og venninnen min fortalte meg om Dr.Sango, hvordan han hjalp henne med å løse problemet mellom henne og mannen hennes. de var med hverandre alle disse årene, og det var som et mirakel hvordan de kom til hverandre. Jeg ble henvist til Dr.Sango, og jeg forklarte ham alt via e-posten hans, så han lover meg å ikke bekymre meg for at han vil kaste en trollformel og få alt til å gå tilbake til hvordan vi ble forelsket igjen og at mannen min ble styrt av en annen kvinnelig ånd, fortalte han meg at problemet mitt vil bli løst i løpet av to dager hvis jeg tror jeg sa ok, så han snakket meg inn i det, og to dager senere kom kjærligheten tilbake og ba om tilgivelse for at jeg er så glad nå. så jeg bestemte meg for å dele min erfaring med hver institusjon som har dette problemet, for å kontakte den store forfatteren Dr.Sango i e-posten hans. spellspecialistcaster937@gmail.com

  SvarSlett
 39. Le_Meridian Funding Service gikk utover kravene sine for å hjelpe meg med lånet mitt som jeg brukte utvide apotekvirksomheten. De var vennlige, profesjonelle og absolutte perler å jobbe med. Jeg vil anbefale alle som leter etter lån å kontakte. E-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... 19893943740.

  SvarSlett
 40. VI inviterer dig til at blive medlem af det store illustre hus, der skal være rig, berømt og opnå dine drømme og mål i livet.  Illuminati er en eliteorganisation af forretningsmyndigheder, innovatører, kunstnere og andre indflydelsesrige medlemmer af denne planet. Vores koalition forener påvirkninger fra al politisk, religiøs og geografisk baggrund for at fremme velstanden for den menneskelige art som helhed.

  Ønsker du at være en stor og en berømt

  Fodboldspiller, tennisspiller, basketballer, e.t.c

  Kunstnere, skuespiller, borg, en producent eller en præst e.t.c

  Politiker, landmand, forretningsmand / kvinde. etc.

  Eller hvis du vil etablere en stor virksomhed / virksomhed, eller du vil helbrede din sygdom og bringe dine kærlighedsinteresser tilbage.

  Hvis du er interesseret i noget af dette eller mere, kontakt GRAND MASTER på whatsapp +15672057060 eller illuminatiteemple@gmail.com eller klik på linket https://chat.whatsapp.com/BjeItSnGY4LHmcp6EM4sLa


  TAK

  SvarSlett
 41. Jeg vil sette pris på dette fantastiske stavebeslaget som jeg kontaktet på grunn av problemet min kone forlot meg. Da jeg først kontaktet ham, trodde jeg at han ikke kunne gjøre noe, men jeg prøvde å gi ham sjansen til å se hvordan det går og til surorisen min etter at han hadde gjort alt han ville gjøre, og sa jeg skulle reise hjem at innen 24 år timer min kone ville returnere. Jeg dro hjem som han sa at hopig er sant, og til min fantastiske overraskelse neste morgen banket noen på døra mi før jeg forlot huset for å jobbe, og da jeg åpnet døren, se det var min kone, så jeg fortelle meg at hun er lei for alt og at hun har kommet tilbake ble jeg sjokkert fordi alt skjedde så fort. Jeg sier det til deg nå at du bør kontakte chubygreat for hjelp fordi han løser alle problemer. de han forteller deg at det er slik, sånn går det. kan du kontakte chubygreat med følgende detaljer om ham
  chubygreat@gmail.com eller whatsapp 2348165965904
  takk chubygreat.

  SvarSlett
 42. Jeg blir så velsignet igjen i ekteskapet mitt etter at dr. Ige Ajayi tok med meg mannen min som skilte seg med meg i gode tre måneder. Am Jessica Butler ved navn fra USA. Selv om jeg har munn over hele kroppen, vil det ikke være nok å takke dr. Ige Ajayi for hans hjelp i livet mitt. Mannen min skiltes med meg i de tre månedene og har vært i smerter og kvaler uten ham. Så jeg søkte etter hjelp overalt, men ingenting fungerte ikke før jeg mente Dr Ige Ajayi som jeg kontaktet online. Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han lovet at mannen min vil komme tilbake til meg innen 24 til 48 timer så langt at hjertet mitt fremdeles slår for ham. Jeg trodde på ham, og han forberedte en trollformel for meg, og mannen min ringte meg nøyaktig da Dr. Ige Ajayi sa. Han tryglet og sa at han trenger meg tilbake, og nå lever vi lykkelig igjen de siste 9 månedene. Alle der ute som leser artikkelen min som trenger hjelp, bør kontakte ham ... E-post: igeajayi47@gmail.com eller ring +2348057393990

  SvarSlett
 43. DR ISIKOLO er rett og slett den beste stavebeslaget og hjelperen. Jeg heter Loreta Emilio, av respekt for deg og dine trolldom må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært i andre stavekontroller uten å se noe resultat. Jeg ville bare ønske at jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre stavekastere for å få hjelp, men intet resultat før vennen min introduserte meg for Dr Isikolo. Trolldomene hans virket underverker, og mannen min er tilbake med full kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster og sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig flabøst og sjokkert når mannen min knelte ned og ba om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord og gleder meg, du er en Gud som er sendt til meg og hele familien. Og nå er jeg en glad kvinne nok en gang.Takk så mye Dr. IsikoloTil alle som leter etter en virkelig stavebeslag, bør du kontakte DR ISIKOLO på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196.

  SvarSlett
 44. Jeg heter Lora Diederick, og jeg vil takke Dr Isikolo, en veldig kraftig stavekaster som hjelper meg å bringe mannen min tilbake til meg, for noen måneder siden har jeg et alvorlig problem med mannen min, så langt han forlot huset, og han begynte å gå ut med en annen kvinne og han ble hos kvinnen, jeg prøvde alt jeg kan for å bringe ham tilbake, men all min innsats var ubrukelig til den dagen min venn kom hjem til meg og jeg fortalte henne alt som hadde skjedd mellom meg og mannen min, så fortalte hun meg om et kraftig stavebeslag som hjalp henne da hun var i samme problem. Jeg kontaktet deretter dr. Isikolo og fortalte ham at alle tenker, og han ba meg om ikke å bekymre meg selv igjen at mannen min vil komme tilbake til meg etter at han har kastet en trollformel på ham, trodde jeg det var en vits, etter at han var ferdig med å kaste trylleformularen, fortalte han at han nettopp var ferdig med å kaste trylleformen, til min største overraskelse i løpet av de to dagene, mannen min kom virkelig tilbake ber meg om å tilgi ham, hvis du trenger hans hjelp, kan du kontakte ham med emai-en l isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196. ta kontakt med ham nå så vil problemene dine bli løst for alltid.

  SvarSlett
 45. DR ISIKOLO den beste stavebesetningen online gjenoppretter mitt ødelagte forhold, og jeg anbefaler DR ISIKOLO til alle som trenger hjelp.
  Mannen min forlot meg for en annen kvinne for 3 måneder siden, og siden den gang har livet mitt blitt fylt av smerte og sorg og hjertebrudd fordi han var min første kjærlighet som jeg har tilbrakt hele livet med. En venn av meg fortalte at han så noen vitnesbyrd om en stavebesetning kalt DR ISIKOLO om at han kan få tilbake kjæresten i løpet av noen få dager, jeg lo det og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten min venn hadde til meg, hun konsulterte den store presten på mine vegne og til min største overraskelse etter to dager som mannen min ringte meg for aller første gang etter tre måneder at han mangler meg og at han er så lei for alt han fikk meg til å gå gjennom. Han kom tilbake til meg og nå er vi glade sammen. Jeg kan fremdeles ikke tro det, for det er utrolig utrolig. Takk DR ISIKOLO for at jeg fikk tilbake kjæresten min og også til min vakre venn som gikk inn på vegne av meg, for alle som kan trenge hjelp fra denne store presten her er e-postadressen: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på 2348133261196.

  SvarSlett
 46. Det utrolige som nettopp skjedde i livet mitt, mannen min som forlot meg og min 2 år lange baby til en annen kvinne, er tilbake til meg. Ting var vanskelig fordi jeg ikke har jobb, og jeg ber fôr så mamma kom meg til unnsetning for å ta meg og babyen min 2 år hjem, selv om problemene ikke ble løst, men det var litt bedre for meg å lete etter jobb mens mamma hjalp meg med babyen hjemme, jobbet hun ikke. Min bror var den som tok seg av henne, ting fungerte ikke for meg egentlig fordi jeg ikke har jobb. Mens jeg fortsatt var på utkikk etter jobb, kom jeg i kontakt med en kvinne som fortalte meg hvordan hun fikk fri fra lignende problemer gjennom hjelpen fra DR ISIKOLO. Hun ga meg informasjonen, og jeg tok kontakt med ham, og etter mitt møte med DR ISIKOLO ga han meg relevant informasjon om hvordan han vil hjelpe meg som jeg fulgte, og til min overraskelse returnerte mannen min tilbake til meg etter 2 dager og det ble meg så overrasket. Da han kom tilbake, tilgav jeg ham fordi jeg vil ha ham tilbake, han kom hjem og vi slo oss til ro og ting gikk tilbake slik de var eller enda bedre. Her er kontakten hans hvis du ønsker å prøve: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196. Takk DR ISIKOLO.

  SvarSlett
 47. Vær så snill, min kjære venn, jeg beklager, du leser denne meldingen slik, jeg ser bare det er en måte å hjelpe de som trenger den hjelpen jeg har fått. sørg for at du leser dette vitnesbyrdet mitt til slutt, fordi dette er min livshistorie fordi det er et vitnesbyrd som jeg vil fortelle alle til å høre. Jeg har vært gift i 3 år og på det fjerde året av ekteskapet mitt, tok en annen kvinne kjæresten min bort fra meg og mannen min forlot meg og barna, og vi har lidd i 2 år til jeg møtte et innlegg der en mann som het høyprest Dr. Sacerdote , har hjulpet noen, og jeg bestemte meg for å prøve ham å hjelpe meg med å bringe kjæresten min hjem og tro meg at jeg bare sendte bildet og detaljene mine til ham og den til mannen min, og etter 2 dager som han har fortalt meg, så jeg en bilen kjørte inn i huset og se at det var mannen min, og han har kommet til meg og barna, og det er grunnen til at jeg er glad for å få alle dere til å møte denne mannen fordi jeg kan sverge med livet mitt mannen er en veldig sterk stavebeslag og staveformen hans fungerer veldig bra uten bivirkning hvis du vil ha flere detaljer om prest Dr. Sacerdote. Lider du virkelig i forholdet ditt akkurat nå? vil du at yppersteprest Dr., inngripen i ditt forhold skal hjelpe deg med å reparere forholdet ditt? ta kontakt med ham i dag via hans e-post: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com hvis du har noen problemer i dette problemet
  (1) Hvis du vil at eksen din skal være tilbake (2) hvis du alltid har dårlige drømmer. (3) Du vil bli forfremmet på kontoret. (4) Hvis du vil ha et barn. (5) Urtepleie (6) Du vil å være rik. (7) Du vil binde mannen din / kona til å være din for alltid. (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp. (9) La folk adlyde ordene dine og komme med ønsker (10) ETC-saksløsning Kontakt dem i e-posttempelet ditt poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com og få alle dine problemer løst

  SvarSlett
 48. MIN HISTORIE HER ER EKTE OG EKTE. Jeg er her for å vitne om Great Mother som brakte mannen min tilbake til meg da han slo opp med meg på grunn av en annen kvinne som han møtte på hans arbeidssted. Jeg prøvde å få hjelp fra mange steder og kilder for å bringe mannen min tilbake, men ingenting fungerte, men da jeg kontaktet Dr. Ilekhojie, fikk han meg til å smile igjen ved å bringe mannen min tilbake til meg med sine spesielle krefter. Hvis du opplever noen problemer i ekteskapet ditt, forholdet ditt, og du har lignende problemer som dette, ta kontakt med denne store mannen nå. Han vil ikke skuffe deg. Her er e-posten hans: info@gethelps.online og gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
  nettsted: https://gethelps.online

  SvarSlett
 49. “Det er så mye kjærlighet i familien min siden jeg brukte Dr Ilekhojie-trollformler. Han er fantastisk, og staveformene hans fungerer så raskt. Kjærlighetslivet mitt var helt rotete. Takk Gud og takk for alt du har gjort for meg. Nå elsker mannen min meg mer enn før. Det gir meg ingenting annet enn dyp glede å se disse positive resultatene. " Trenger hjelp?

  WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller
  Send e-post til info@gethelps.online og gethelp05@gmail.com
  Nettsted: https://gethelps.online

  SvarSlett
 50. Livet mitt har vært så positivt siden jeg møtte deg. Jeg tenkte nesten at det ikke var noe håp om å gjenforenes med min kone. Men jeg leste disse gode anmeldelsene om arbeidet ditt, og kjøpte en ekstra spell. Jeg la all min tro på deg og fulgte dine instruksjoner til brevet. Vi er lykkeligere nå enn noen gang. Alt ser perfekt og så naturlig ut! Det er det jeg elsker med trylleformularen din. Takk for din hjelp Dr. Ilekhojie for din tid, for deg som bryr deg og ditt vakre hjerte. Hvis du trenger lignende hjelp, vennligst kontakt Dr Ilekhojie WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com

  SvarSlett
 51. Dr Ilekhojie SOM HJELPER MIG SPAR MITT FORHOLD. TEKST ELLER LEGG HIM OPP PÅ WHATSAPP: 2348147400259

  Jeg vil vitne om en flott og kraftig stavebeslag som mannen min forlot meg og barna i 2 uker da jeg ringte ham han ikke hentet da han kom hjem den tredje uken han fortalte meg at han ville ha en skilsmisse, jeg var så trist Jeg gråt hele natten, han dro igjen, jeg var så ensom dagen etter jeg lette etter noe på nettet da jeg fant en stavebeslag kalt Dr Ilekhojie som har hjulpet så mange mennesker med problemene sine, så jeg kontaktet ham med problemene mine, han fortalte at det vil ta 24 timer og mannen min vil være tilbake til meg, jeg gjorde alle ting han ba meg gjøre, og dagen etter kom mannen min tilbake og knelte og ba han kansellerte skilsmissen, vi er nå glade sammen. kontakt ham på WhatsApp Dr Ilekhojie på 2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com

  SvarSlett
 52. Hallo alle sammen, Mirabel fra Canada Kjæresten min og jeg var glade så vidt jeg kunne fortelle, og jeg trodde aldri at vi skulle gå i stykker. Da fetteren hans døde i en tragisk bilulykke dro han tilbake til Storbritannia i en uke for å være sammen med familien , Jeg kunne ikke gå fordi jeg var i midten av å underholde kunder fra byen for arbeid. Han så ikke ut til å være opprørt over at jeg ikke kunne gå, så jeg lot ham være. Det neste jeg vet, han koblet på nytt med en gammel venn fra videregående som han hadde knust på for mange år siden, og de begynte å ha en affære! Jeg hadde ingen anelse om hva som skjedde før en måned etter at han kom tilbake fra Storbritannia. Han fortsatte å se både henne og jeg, til jeg fikk ham til å sende en tekst til henne en natt, jeg konfronterte ham og han fortalte meg sannheten om hva som skjedde, vi brøt opp og gikk våre egne veier. Ingen av oss kjempet for forholdet vårt, jeg var sint og bestemte meg for ikke å være opprørt over det og bare fortsette å bevege seg. Så etter en måned med ikke å snakke med ham ble jeg trist, jeg ville at han skulle fortelle meg at han ønsket å være sammen med meg og ikke henne, kontaktet jeg dr. Otumba for en kjærlighetsformulering, og han hjalp meg helt! han var i stand til å få ham til å savne meg dit han ønsket å komme sammen igjen. Han hadde mange angrer og følte seg dårlig for ikke å kjempe for å beholde meg og for juks generelt. Han verdsetter forholdet vårt så mye mer nå, og vi er sammen nå! Du kan også få kjæresten din tilbake ved hjelp av Dr. Otumba ta kontakt med ham til i dag for åndelig hjelp

  E-post: (Dr.otumbaspiritual@gmail.com)

  WhatsApp: +14243266872

  SvarSlett
 53. DR WALE ER SIKKER 100% FOR DIG .. HANS WHATSAPP +2347054019402 E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
  Jeg vil takke Dr. Wale for at få min kæreste tilbage til mig inden for 72 timer. Da min kæreste forlod mig, var jeg så træt og frustreret, indtil jeg søgte på internettet for at få hjælp, og jeg så så mange gode samtaler om Dr. Wale fra (drwalespellhome@gmail.com), og jeg besluttede at prøve ham, og jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer til ham, og han kastede en kærlighedsformulering til mig, som jeg bruger til at få min mand tilbage. Hvis du ønsker at få din elsker tilbage, kontakt Dr. Wale via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlett
 54. Právě jsem získal svého bývalého manžela zpět pomocí expertů na kouzla DR ISIKOLO. Můj manžel mě opustil pro jinou ženu. Byly to jen 3 roky našeho manželství. Nejbolestivější je, že jsem byla těhotná s naším druhým dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tak strašně zpět kvůli lásce, kterou jsem k němu měl, prosil jsem ho o všechno, slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svému příteli svůj problém a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, neměl jsem jinou možnost než to zkusit. Zaslal jsem kouzelné kouzlo s názvem DR ISIKOLO a on mě ujistil, že nebyl žádný problém a že před 11 hodinami bude všechno v pořádku. Vrhl kouzlo a překvapivě o 48 hodin mi zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že ho tak mrzí všechno, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme znovu začali šťastně žít spolu. díky DR ISIKOLO. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte DR ISIKOLO o pomoc hned .. Zde jeho kontakt, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Můžete mu také zavolat nebo Whatsapp na +2348133261196. jeho přímý web: https://isikololovetemple.com

  SvarSlett
 55. INSTANT TILGJENGELIG PERSONLIG / VIRKSOMHET / HJEM / INVESTERINGSLÅNTILBUD UTEN KOSTNAD / STRESS KONTAKT OSS I DAG VIA Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

  Vi er finansielle konsulenter som gir pålitelige lån til enkeltpersoner og finansiering til bedrifter, hjem og prosjekter. Er du lei av å søke lån eller er du i noe økonomisk rot. Har du lav kredittpoeng, og vil du finne det vanskelig å få lån fra banker og andre finansinstitusjoner? så bekymre deg ikke mer for vi er løsningen på din økonomiske ulykke. Vi tilbyr alle typer lån som varierer fra $ 5.000,00 til $ 533.000.000,00USD med en lav rente på 2% og lånetiden på 1 til 35 år for å betale tilbake lånet sikkert og usikret. Mister du søvn om nettene og bekymrer deg for hvordan du får et Legit Loan Lender? Kontakt oss via Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

  Del dette for å hjelpe en sjel akkurat nå, takk

  SvarSlett