søndag 3. februar 2013

Mine råd til deg som får kreft



Å få kreft er et enormt sjokk. Du faller først ned i et dypt  mørkt hull og tror du skal dø.
Siden karrer du deg opp igjen. Noen fort, andre senere, noen få aldri.


Ingen kreftdiagnose er helt lik. Ingen krefthistorie er helt like.
Ingen kropp er lik.
Vi reagerer forskjellig på diagnosen, vi reagerer ulikt på behandlingen og vi blir friske igjen i ulikt tempo.

Noen blir aldri seg selv etter en kreftdiagnose.
Enda verre, - noen dør av kreften.

I denne bloggen fortalte jeg om  kreften min.

KREFTSYK JEG? FRA HIMMEL TIL HELVETE


Men det viktige er. De aller fleste av oss overlever kreften. To tredeler bekjemper kreften.

For brystkreft er overlevelse på 80-90 prosent.

Brystkreft er den vanligste kreftformen som rammer kvinner.

De aller fleste blir seg selv igjen. Med noen skrubbsår i sjelen, noen arr på kroppen og med nye tanker og erfaringer.

I høst akkurat ferdigbehandlet. Ut på tur hver dag!



Mandag er det verdens kreftdag.
Ikke en dag å feire eller å markere kanskje, men en unnskyldnig for meg til å dele litt av min erfaring.

For det er mange som søker info om kreft og behandling. Hver dag lander mange hundre lesere tilfeldig her på bloggen min fordi de googler kreft, cellegift, kreftblogg, miste håret, mat mot kreft. Søkeordene avslører det.

Omtrent en tredel av oss blir en eller annen gang i livet rammet av kreft. Enda flere opplever at noen som står dem nære blir kreftsyke.

Kreft,- og det å fikse en kreftdiagnose burde derfor angå de fleste av oss.





Da jeg fikk kreft trodde jeg først at jeg kom til å dø.
Da det første sjokket hadde lagt seg, søkte jeg informasjon, og fant fort ut at det ikke fantes en bok om brystkreft som ga meg alle svar, som kunne forberede meg på det jeg skulle gjennom, og som ga meg gode tips og råd.

Jeg fikk lyst til å skrive en bok for kreftpasienter som jeg selv hadde savnet.
Men det blir neppe noe av nå. Og det har sin egen historie.

Men før jeg avslutter å skrive om mitt kreftår her på bloggen, har jeg tenkt å dele av mitt overskudd,  av mine råd og tips her.

Først ut  noen overordnede råd.


OPPSØK LEGE VED DEN MINSTE MISTANKE.
ER DET KREFT ? Kjenner du en kul et sted på kroppen eller har store eller mystiske endringer et eller annet sted i kroppen. IKKE NØL! Ikke tenk at det går over. Oppsøk lege straks. Det er så viktig å oppdage kreften raskt. Overlevelseevnen er større dess tidligere kreften blir oppdaget.
Altså: ikke vær redd for å finne ut om du er syk. Ikke overse symptomer. Mas på legen eler sykehuset hvis du ikke får time fort.
Men prøv ikke å ta sorgene på forskudd.
Ventetiden er verst. Men ikke gjør den verre ved å frykte det aller verste.

Her er en av bloggene jeg skrev i ventetiden.


LEGEN MED GULLSKOENE RINGTE MED DÅRLIGE NYHETER

TILLAT DEG Å BLÅSE UT.
 Når du har fått kreftdiagnosen blir du møkk-redd.
Tillat deg å føle på frykten, å føle på hvor glad du er i livet.
Gråt, hyl, skrik, gråt. Få ut all redsel. Synk ned i kjelleren, ned i det mørkeste, kjenn på frykten.
Men etterpå puss nesen, kom deg opp av gørra, brett opp ermene, se fremover! Rust deg til kamp. Igjen, ikke tenk det verste.
Stol på legene.


SETT DEG INN I DIN KREFTDIAGNOSE.
Spør legen ut om alt du lurer på om din krefttype, Søk info hos Kreftforeningen om din krefttype. Det er lurt å sanke inn mest mulig info om kreften din. Be om utskrift av epikriser og journal. Bli trygg på hva din diagnose faktisk innebærer og hva du må forberede deg på av behandling. Men begrens googlingen din. Da er det lett å bli redd.

DETTE FIKSER DU
Ikke la redselen lamme deg. Visualiser kreften til det sted på kroppen den finnes, og si til deg selv at resten av kroppen din skal bekjempe kreftcellene. Du skal bli frisk!

IKKE SAMMENLIGNE DEG MED ANDRE.
Det finnes mange skrekkhistorier om kreft. Nettet flommer over av forferdelige sykeskjebner. Det finnes masse triste blogger som kreftsyke skriver.  Skjerm deg fra skrekkhistoriene.
Folk kan ha samme type kreft som deg, samme grad, mindre kul, men allikevel går det galt for dem. Det er lett å bli redd hvis man hele tiden sammenligner seg med andre. Hvis folk vil fortelle deg sin krefthistorie, er det lov å si, "Vær så snill jeg vil ikke høre, jeg har nok med mitt."

ÅPENHET.
Vær åpen. Fortell dine omgivelser, familie, barn, kolleger at du har fått kreft.  Men begrens detaljene. Folk trenger ikke å vite alt. Jeg sendte samle-mailer og SMS til de fleste. Etter et par uker begynte jeg å skrive om kreften på bloggen.
Åpenhet har flere fordeler. Alle vet du er syk, du slipper å forklare det hele tiden. Og det fører til at du blir løftet frem av andres omsorg og interesse.
Men selv om du er åpen, trenger du ikke snakke om kreft hele tiden. Det er helt greit å si "Jeg har ikke lyst til å snakke om sykdommen nå." Vær tydelig med hvor dine grenser for åpenhet går.

JOBB.
Jobb så lenge  du orker. Da får du annet å tenke på enn sykdom. Legen min ville sykmelde meg straks jeg fikk diagnosen. Jeg jobbet til noen dager etter operasjonen. Men jeg har hele tiden gjort små bokting, hatt boksigneringer og skrevet på ny bok.

TENK ET SKRITT AV GANGEN.
 Kreftbehandlinger er utmattende. Mye prøver, bilder, MR, CT, venting, operasjon, cellegift, stråling. Nye leger, nye sykepleiere til stadighet.
Brystkreftbehandlinger er vel blant de mest  langvarige kreftbehandlinger. Fra jeg fikk diagnosen til jeg var ferdig med siste stråling gikk det ti måneder.
 Jeg bestemte meg tidlig bare å forholde meg til den behandlingen jeg hadde akkurat nå, ellers kunne alt virke fullstendig overveldende.
Først 6 cellegiftkurer av type FEC, så 12 nye cellegiftkurer av type Taxol, så 25 strålinger, så medisinering.
I stedet tenkte jeg . Nå har jeg fått 2 FEC-kurer, nå er jeg halveis osv.... Når jeg var ferdig med det første cellegiftregime, tillot jeg meg å feire bittelitt på en god dag. Sa til meg selv at nå var en etappe over. Slik markerte jeg alle etappene..


DETTE GJØR CELLEGIFTEN MED DEG


FEST FOR LIVET
Jeg samlet alle venner før jeg begynte på cellegiftkurene mine, på samme vis samlet jeg venner, naboer og støttespillere da jeg var ferdig med behandlingen. Fest for å prise livet og for å dele øyeblikket med folk som har vært der for meg.  Tenker at slike ritualer kan være fint for flere enn meg. Det markerer at du forsvinner litt fra det vanlige liv, og når du er på vei tilbake.

MAT MOT KREFT

AKSEPTER AT DU HAR FÅTT KREFT.
Du har fått kreft, det er urettferdig, men det er livet ditt. Du får det mye bedre hvis du ikke blir bitter. Ingen av oss har noen garanti for hvor lenge vi skal leve. Det er en klisje, men det eneste sikre i livet er at vi skak dø en gang.






LEV HER OG NÅ
Ikke bekymre deg for mye for fremtiden og ikke tenk for mye på hvorfor akkurat du fikk kreft. Livet er urettferdig ja, men ikke bli bitter. Vær heller glad og takknemlig for at du bor i et land hvor du får behandling.

KLAR FOR NY CELLEGIFT


HVIL OG LÆR DEG AVSPENNINGSTEKNIKKER
Det er slitsomt å være på vakt hele tiden, og å være redd. Lær deg metoder for å slappe av. Lær deg yoga og meditasjon. Kan hende arrangerer sykehuset ditt kurs i dette også.
Og lær deg å hvile etter hver aktivitet. Gå tur, så hvile litt på sofaen, før du henter barn, før du lager middag eller lignende.

TREN!
En trent kropp tåler behandlingen bedre. Dessuten så blir du i godt humør.
Trening motvirker at musklene blir for slappe av cellegiften . Cellegiften tar muskelmasse.
Er du ikke trent fra før, er det kanskje tøft å løpe nå, men liten innsats hver dag hjelper.
Trening kan dessuten være med på p motvirke tilbakefall. Forskning viser det!
Jeg satte meg som mål at jeg ikke skulle bli i vesentlig dårligere form av behandlingen . Lyktes med det. Hvilepuls er 60 etter behandling . Det er bra !

IKKE VÆR ALENE.
Skaff deg en likesinnet. Jeg skrev blogg og delte erfaringer, men mine innerste tanker og frykt delte jeg ikke her og heller ikke til  mange i familie og venner. Jeg har vært heldig og har hatt et par-tre andre brystkreft-jenter som jeg har gått turer med , trent med, grått og ledd med. Det er mange plager, bekymringer og tanker som vi har felles og som det er godt å slippe å dele med andre venninner.
Fellesskapet har betydd mye, og har fått meg ihvertfall til å føle meg mer normal opp i galskapen.

SPAR PÅ KREFTENE.
 Under behandlingen. Spar på kreftene. Behandlingsløpet er langt. Kreftene skal holde helt til mål. Jeg overdrev i starten, kjente meg ikke så sliten før etter kur 3.. Kreftene blir gradvis dårligere. Dette er et maratonløp,- og utholdenhet er viktig. Derfor er det viktig å hvile hver dag, før batteriene blir utladet.

BE OM HJELP
Ikke vær redd for å be venner og naboer om hjelp. Folk vil gjerne hjelpe, men glemmer ofte å spørre.


HA DET GØY.
Fyll hver dag med positive opplevelser. OK, det er ikke så lett å være glad og positiv den dagen du får cellegift eller dagene etterpå, men likevel, lur deg selv, fyll dagene med gode opplevelser.  Jeg gikk på turer hver dag.  Jeg leste gode bøker. Lyttet til musikk. Jeg omga meg med vakre ting. Drakk vann i mine yndlingsglass fra Biot i Sør-Frankrike. Var sammen med mennesker som ga meg energi. Lo, levde og elsket.
Hver søndag under cellegiftperioden møtte jeg en gjeng andre glade kvinner og badet, uansett vær og vind. Isbading ga meg kick!

Slik fortalte jeg om kreftåret mitt her på bloggen for en tid tilbake.

SLIK HAR JEG OVERLEVD KREFTÅRET


SETT DEG MÅL.
Jeg bestemte meg for flere ting. Og gjennomførte målene mine. Det ble min motor i sykeperioden.
Hver dag uansett form ut på tur, lange turer. Hver dag litt trening.
Hver dag sunn mat. Hver søndag om vinteren isbading.
Jeg bestemte meg også for å skrive på ny kriminalroman mens jeg var under behandling.

Mitt mål var å komme til Afrika med barna etter kreften. Å komme meg på Galhøpiggen til sommeren, og å begynne å ri igjen.

LÆR DEG Å SI NEI.
Prioriter hva du bruker kreftene dine på. Er du sliten, trenger du ikke treffe barndomsvenninnen som er hjemme fra USA eller gå på foreldremøte. Tenk på deg selv og gi mer blaff i hva andre tenker om deg.

IKKE BLI  SKUFFET
Du vil oppleve et ras av oppmerksomhet den første tiden når du har fått kreft. Ikke bli skuffet om den ene vennen etter den andre forsvinner ut i periferien. Noen synes kreft er vanskelig. Noen tenker at du har nok med ditt, og for andre blir din kreftdiagnose normal.


BRUK TID. Kroppene våre er kjørt ned i kjelleren. Kreftens herjinger, operasjon, cellegift og stråling tapper kroppen din helt for krefter, batteriene er utladet. Bruk tid på å bygge deg opp. Tren. Ikke la deg presse for tidlig tilbake til jobb. Ikke sammenligne deg med andre. Vi reagerer alle ulikt på behsndlingen, noen trenger lenger tid enn andre på å bli restituert. Aksepter at ting tar tid.  Det er tøft å gå på en smell etter kort tid på jobb.


VÆR GLAD, ikke depp for mye. Du blir ikke friskere av det.

PYNT DEG. Vær forfengelig selv om du er syk. Jeg sminket meg hver dag, tok på meg klær jeg trivdes i og sa til meg selv Du ser ikke så verst ut til å være på cellegift. Hver måned gikk jeg til hudpleie og SPA, selv om jeg visste at cellegiften ville bryte alt ned. Det fikk meg til å føle meg bedre og gjorde meg glad.


OG drikk masse vann underveis, hele tiden.  Det sørger for at kroppen kvitter seg raskere med slaggstoffer av cellegift og medisiner.

LYKKE LYKKE TIL. Å få kreft er et aldri så lite helvete, men det er håndterbart og du fikser dette.
For på den andre siden venter livet igjen.

LIVET ER VERDT Å SLOSS FOR.

SE PÅ KREFTBEHANDLINGEN SOM EN JOBB! og SE PÅ CELLEGIFTEN SOM DIN VENN, DIN LIVBØYE. DA BLIR DET LETTERE Å AKSEPTERE BIVIRKNINGENE.

















105 kommentarer:

  1. Fine råd! Et spørsmål : Hvorfor skal du ikke skrive en slik kreftbok? Det er synd, du skriver godt og har mye på hjertet som angår folk som har fått kreft. Og vi andre lærer mye. Takk!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg hadde faktisk planer om det, og var i gang, men, men... andre må jo ha tro på det og..

      Slett
    2. Hvis ikke for Dr Ekpen, hva har jeg gjort for å gjenopprette glede i mitt ekteskap, kan den gode Gud fortsette å velsigne Dr Ekpen for å hjelpe meg med å bringe min ex ektemann tilbake til meg etter 2 år med separasjon. Hvis du går gjennom oppbrudd, er Dr Ekpen den perfekte løsningen for deg. Kontakt ham i dag på (ekpentemple@gmail.com)

      Slett
  2. Tusen takk for flotte råd og en gjennomgående positiv tone selv om temaet er vanskelig og skrekk fylt. Står selv midt oppe i behandlingene og kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsene dine. Det finnes så mange skrekk historier der ute som kan ta motet fra noen og enhver, så det var rent balsam for sjelen å lese innlegget ditt. Har også hatt veldig nytte av innlegget ditt som går på kreft og mat. Tusen takk Anne Cecilie, og masse lykke til når du nå starter på et nytt kapittel av livet.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for oppmuntrende hilsen. Blir så glad når jeg forstår at jeg hjelper andre litt med mine skriverier... Lykke til med behandlingen!!

      Slett
  3. Det har vært en glede å bli kjent med deg.
    Du skriver så godt, klar og tydelig tale :-)

    Klem fra din navnesøster :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, igjen Thile,- Anne! for heiarop her og på FB!

      Slett
  4. Tusen takk for en "fin fortelling" om et vanskelig tema og gode råd på veien.
    Det er nok triste historier å lese, godt å høre om en postiv historie og om hvordan du har taklet dette året.

    Klem

    SvarSlett
  5. Takk for en hyggelig og oppmuntrende hilsen, anonym!!

    SvarSlett
  6. Takk for flottr oppsummering og fine råd. Jeg gleder meg til fremtiden :-)
    Lykke til videre du også

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for hyggelig hilsen, Gunn Kristi, så bra du likte rådene mine og kanskje kan bruke noen. Lykke til med behandling!

      Slett
  7. Takk, tusen ganger takk. Og nettopp derfor håper jeg at du ikke stenger bloggen, fordi "den var boken" jeg ei heller fant når jeg trengte informasjon, råd og tips, og ikke minst pågangsmot. Jeg har ikke vært særlig redd, etter at jeg fant bloggen, den har gitt meg de fleste svarene jeg trengte og det har dermed også vært lettere for meg å forklare for mine nærmeste, når nye ting dukker opp.Bloggen har vært mitt leksikon, og jeg ønsker andre som opplever dette i fremtiden, skal få gleden av å bruke bloggen, slik jeg gjorde.
    Jeg er en klemme person, og hvis du var her akkurat nå, så hadde jeg klemt deg til måen og tilbake. Klem fra Tante Maggi
    Ps.Etterkontroll sa 100% kreftfri. Hurra. Kun 25 ganger stråling gjenstår.

    SvarSlett
    Svar
    1. Gratulerer med resultatet fra kontrollen!! Deilig, - nå kan du slappe av. Stråling går greit. Husk å smøre deg godt etter stråling,- jeg gjorde det flere ganger om dagen... og luft puppen!!
      Så hyggeelig at du har likt hva jeg skriver og så bra at du har funnet trøst i bloggen. Blir rent rørt når du sier. at bloggebn har fungert som leksikon og veiviser er fantastisk! Da har skrivingen min hatt en funksjon!!

      Slett
    2. Og takk for nydelige tulipaner! De står fortsatt! Skrev en egen blogg om dem, men på en eller annen måte forsvant bilde. skal legge det ut igjen, straks jeg er ferdig med bokmanus. er i skriveboble med deadline mandag!

      Slett
  8. Så flott at det går fint for deg. Men viktig å huske at noen kjemper alt de kan og taper likevel.Det er lov å være fortvilet-hyle og skrike. En kan dessverre ikke vinne alt med positivitet. Vi prøvde, men mistet likevel.

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, man "vinner" ikke over kreften ved å være positiv, som mange folk sier. Akkurat det irriterer meg. Men jeg tenker at det hjelper å skape gode opplevelser som syk ved å tenke positivt og å fylle dagene med fine øyeblikk og ting man liker å gjøre. Så trist å høre at dere mistet en person dere var glad i for kreften. Det er en forferdelig sykdom, og jeg håper forskerne en dag finner en effektiv behandling som stopper celledelingen. Gode tanker til deg, anonym.

      Slett
  9. Hei jeg er Laura Byrd fra USA Jeg har nettopp opplevd underverkene av Dr. GARUBA kjærlighetsspell, som har blitt spredt på internett og over hele verden. Hvordan hjalp han vidunderlig folk over hele verden til å gjenopprette ekteskapslivet sitt og få tilbake tapte elskere , og også bidra til å vinne lotteri hva som helst problem du har. å finne vanskelig å få en jobb eller for virksomheten din til å trives. Jeg kontaktet ham etter å ha gjennomgått så mange vitnesbyrd fra forskjellige mennesker hvordan han bidrar til å bringe tilbake ex lover tilbake, jeg fortalte ham om mannen min som forlot meg for 8 måneder siden, og dro hjem med alt jeg hadde. Dr. GARUBA sa bare til meg å smile og ha en god følelse vil han håndtere alt på bare 24 timer. Etter den andre dagen ringte mannen min, jeg var bare så sjokkert, jeg plukket anropet og ikke kunne tro på mine ører, han ba meg virkelig om å tilgi ham og gi løfter på telefon .. Han kom hjem og fikk meg en ny bil bare for å bevise hans kjærlighet til meg. jeg var så glad og kalte Dr GARUBA og takket ham, han fortalte meg bare om å dele de gode nyhetene over hele verden. Velg hvis du trenger en effektiv og ekte stavkaster kontakt Dr. GARUBA via e-post: drgarubaakadreamcomethrough@gmail.com eller Hva -app på ham via +19293148822.

    SvarSlett
  10. Hvordan fikk jeg min ex ektemann tilbake ...........

    Jeg er Shannon etter navn. Hilsener til alle som leser dette vitnesbyrdet. Jeg har blitt avvist av mannen min etter tre (3) års ekteskap bare fordi en annen kvinne hadde en stave på ham, og han forlot meg og barnet lider. en dag da jeg leste på nettet, så jeg et innlegg på hvordan denne staveren heter Dr Isikoloon denne adressen isikolosolutionhome@gmail.com, som har hjelp til en kvinne å komme tilbake til sin ektemann, og jeg ga ham et svar på sin adresse og han fortalte meg at en kvinne hadde en stave på mannen min og han fortalte meg at han vil hjelpe meg og etter 2 dager at jeg vil få mannen min tilbake. Jeg trodde på ham, og i dag er jeg glad for å la dere alle vite at denne staveren har kraft til å bringe elskere tilbake. fordi jeg er nå fornøyd med mannen min. Takk til deg, Isikolo. Hans epost: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer: +2348133261196

    SvarSlett
  11. MÅ LESE:

    Hei alle, jeg heter Sara, jeg vil si en stor takk til den store dr. Ogundele for å bringe tilbake min lykke til meg. Jeg så hans kontakt på nettet av en annen dame som han hjalp før. Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det han har gjort for meg fordi han har gjort mer enn bra for meg, fordi han brakte tilbake min kjæreste til meg, ikke bare min elsker, men nå min mann etter at han brøt sammen med meg i 6 år. Jeg setter stor pris på den store hjelpen han har gitt meg, og jeg tror jeg er den mest lykkeligste kvinnen her på jorden. Er glad for å få mannen min tilbake igjen, alt han gjorde for meg var bare om 24 timer, en kraftig mann, han tok tilbake mannen min som dro i 6 år på bare 24 timer, takk Sir. Jeg har inngått en avtale med ham om å dele sitt gode arbeid online og til og med på radiostasjonen. Hvis du vil takke Dr Ogundele for meg, eller du trenger hans hjelp, har Dr Ogundele muligheten til å løse noen form for problem, du kan nå Han via e-post: ogundeletempleofsolution@gmail.com. For WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

    SvarSlett
  12. Thanks to Dr.Kumola for helping me get my wife back, my wife started acting very weird, everything little thing she gets angry and she told me she wanted to move out. She finally moved out and things became hard for me I can't lie. I don't know what to do until I saw an advert of Dr.Kumola and how he helped people. I contacted his email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) and told him everything. He assured me I will get her back after the spell. I did all the Prophet told me. My wife came home 2 days later, she said she did not know what got over her, we are back together Thanks to Dr.Kumola for bringing my wife back. Contact his email (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com), he is a great Spell caster.

    SvarSlett
  13. Med så mye i mitt hjerte er jeg her for å uttrykke meg selv hvordan Dr. Ilekhojie reddet mitt ekteskap fra skilsmisse. Meg selv og min mann hadde litt misforståelse, og det var tårer vårt ekteskap fra hverandre i det omfang min mann søkte etter skilsmisse. Så jeg har ikke annet valg enn å gå til internett for å søke etter løsning på problemet mitt, det var der jeg kom over Dr. Ilekhojie detaljer og om hvordan han har hjulpet mange mennesker ved å gjenopprette forholdet. Jeg kontakter Dr Ilekhojie og på mindre enn 48 timer avbrøt mannen min skilsmissepapirene. Nå bor jeg selv og min mann sammen i fred og harmoni takket være Dr.Ilekhojie for å redde mitt ekteskap fra å bryte opp, kontakt ham: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  14. LOTTO, lotteri, jackpot. Hei, alle mine seere! Jeg er veldig glad for å dele disse flotte vitnesbyrdene. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv, er hvordan jeg vinner lotteriet euro millioner mega jackpot. Jeg er en mann som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. Til slutt kom drømmene mine gjennom da jeg mailte DR ISIKOLO. og fortalte ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har brukt så mye penger på en billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg visste aldri at det var så lett å vinne før dagen jeg møtte spellcasteren online, som så mange mennesker har snakket om, at han er veldig flott i å stryke lotteri, så jeg bestemmer meg for å prøve. Jeg kontaktet denne flotte doktoren, og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da trekkene var ute, var jeg blant vinnere. Jeg vant 300 000 euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med disse flotte Dr kan du vinne millioner av penger gjennom lotteriet. Jeg er så veldig glad for å møte denne store mannen nå, jeg vil alltid være takknemlig for deg dr. Send ham til dine egne vinnende lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp / viber han på +2348133261196 Hilsen

    SvarSlett
  15. Takk Gud, jeg trodde på DR ISIKOLO etter å ha lest så mange vitnesbyrd om hans arbeid og besluttet å kontakte ham. Jeg er Edi Gordan. Jeg skriver mitt eget vitnesbyrd som jeg aldri trodde ville være mulig. Før jeg møtte DR ISIKOLO, følte jeg at alt dette var overtroisk tro og staver ikke var vitenskapelig bevist å være sant, men denne staveren fikk meg til å tro på noe annet. HAN ER EN GOD MANN. Jeg fikk min eks kone tilbake med hjelp av denne mannen etter 4 år med å prøve, men det var ikke mulig å vise noe som helst. Hvis du leser noe vitnesbyrd om DR ISIKOLO, er det sant. Min kone Sharon hadde forlatt meg i over 4 år, og jeg har lyst til å ha henne tilbake og prøvd å be henne om å komme tilbake til meg, men hun betalte meg døve ører og gjorde en tull av meg offentlig. DR ISIKOLO ble henvist til meg av en venn av meg som han også hjalp på mitt arbeidssted, og jeg fortalte ham at han var overtroisk og en tull å tro på slike fetish ting. Men etter så mange tanker om det, gikk jeg på nettet for å søke etter ham, og jeg bestemte meg for å kontakte ham på e-posten hans. Han ga meg snart sitt mobilnummer, og vi snakket også en god stund. Han er den beste. Før han stavet arbeidet, hadde jeg allerede forsikring. Innen 3 dager, kom min eks kone etter 4 års hån om å være en ubrukelig mann, kom til meg og ba meg denne gangen. Jeg visste ikke hva denne mannen gjorde, men han er veldig god til å gjøre det for meg. Jeg takker ham og min venn for å kjenne ham for hver dag i livet mitt. Jeg tror han vil hjelpe alle som kommer til ham for hjelp. Du vil kontakte ham på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp eller VIBER han på +2348133261196 hvis du vil ha din ex tilbake eller vil ha en løsning på ditt problem.

    SvarSlett
  16. Jeg vil dele mitt fantastiske vitnesbyrd om hvordan jeg kom tilbake til min mann i livet mitt, jeg vil fortelle folk i verden at det er en ekte stavekaster på nettet og er kraftig og ekte. Han heter Baba Wale Wiseman, han hjalp Jeg nylig for å gjenforene mitt forhold til mannen min som dumpet meg. Da jeg kontaktet Wiseman, kastet han en kjærlighetsspell for meg og min mann som sa at han ikke har noe å gjøre med meg, ringte meg igjen og begynte å be meg. Til alle som leser denne artikkelen og trenger hjelp, kan Wiseman også tilby alle typer hjelp som gjenforening av ekteskap og forhold, herding av alle typer sykdommer, rettssaker, graviditetsspell, vi er nå veldig fornøyd med oss ​​selv. Wiseman gjør at han skjønner hvor mye vi elsker og trenger hverandre. Denne mannen er for ekte og god. Han kan også hjelpe deg med å fikse ditt ødelagte forhold. Jeg hadde min mann tilbake! Det var som et mirakel! Ingen ekteskapsrådgivning, og vi har det bra i vårt kjærlighetsliv. Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har problemer med en varig løsning
    via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551

    SvarSlett
  17. LOVE love spell Å HJELPE GÅ TILBAKE ex husband
    Hei alle jeg er Tara Bruno og er her for å dele det fantastiske arbeidet Dr Ben gjorde for meg. Etter 5 år i ekteskap med mannen min med 2 barn begynte mannen min å begynne å fungere underlig og gå ut med andre damer og viste meg kald kjærlighet, ved flere anledninger truer han å skille seg fra meg hvis jeg våger å spørre ham om hans affære med andre damer, jeg ble helt ødelagt og forvirret til en gammel venn av meg fortalte meg om en stavekaster på internett kalt Dr Ben som hjelper folk med forhold og ekteskapsproblem av kjærlighetsformålene, først tvilte jeg om noe slikt eksisterte, men bestemte seg for å prøv det, da jeg kontaktet ham, hjalp han meg med å kaste en kjærlighetspell og i løpet av 48 timer kom mannen min tilbake og begynte å be om unnskyldning, nå har han sluttet å gå ut med andre damer og han med meg for godt og for ekte. Ta kontakt med denne store kjærlighetsspelleren for ditt forhold eller ekteskapsproblem som skal løses i dag via e-post: goodwillspelltemple@gmail.com eller Ring eller WhatsApp: +2348159101215.

    SvarSlett
  18. Jeg har min ekk tilbake
    Mange har skrevet artikler om hvordan de ble hjulpet av en stavekaster, men jeg er veldig takknemlig for denne flotte staveren som brakte min ex ektemann tilbake til meg. Dette vitnesbyrdet er en sann historie, og jeg heter Nina Lukas. Da jeg kom i kontakt med denne mannen, var han også gjennom et vitnesbyrd skrevet om ham, og jeg har også møtt mange vitnesbyrd om hvordan han har hjulpet andre med sitt liv. For å komme tilbake med en eks er en av de mest indre følelser mange mennesker vil gjerne oppleve, spesielt som de minner med vår eks, skyer alltid vårt sinn når noen andre gjør noen av de tingene våre tidligere brukte. Jeg var enlig forelder i nesten 6 år, og selv om min ex mann var langt borte fra barna mine, ønsker jeg likevel en dag han kommer tilbake til meg. Denne stavkirken jeg opplevde kjent som Dr Ben, hjalp meg med mine ønsker, og jeg er glad for å si at jeg er tilbake med min ex ektemann, og jeg er veldig glad for å dele vitnesbyrdet med alle slik at de også kan møte denne store legen og løse deres problemer. Jeg vet ikke hva andre kan føle om å få sin ex tilbake i livet, men jeg vet alltid at det er en velsignelse i forkledning med bare en enkelt gjenforbindelse med en eks. Hvis du vil lykkes med å komme tilbake med din eks, kan du kontakte denne flotte staveren på sin Whatsapp +2348159101215 eller email goodwillspelltemple@gmail.com og dele et fantastisk vitnesbyrd også akkurat som meg

    SvarSlett
  19. FÅ TILBAKE DIN EX FAST, SPAR DITT HJEMMELIGHET FRA DIVORCE OG ENDRE DITT BROKTE RELASJON MED HJELP AV DR ISIKOLO CALL ELLER WHATSAPP +2348133261196

    Hei alle, jeg er glad for å spre mitt vitnesbyrd om en sterk stavekaster som heter Dr Isikolo. Jeg er Kiara Martin og jeg bor i USA, min mann og jeg hadde en liten kamp fordi han ønsket å skille seg fra meg, jeg var så redd for å miste ham fordi jeg elsker ham veldig mye, så jeg søker på nettet for hjelp og jeg så mye av folks vitnesbyrd om hvordan Dr Isikolo hjelper dem og kom ut med positive resultater som skilsmisser, kreft, lotterier, gjødsel og andre. Så jeg mailet ham og fortalte ham mitt problem, og han fortalte meg hva han skulle gjøre, og jeg gjorde det som han instruerte. 48 timer senere fortalte han meg at han er ferdig med magien, og mannen min vil ikke lenger skille seg fra meg og da mannen min kom tilbake fra jobb fortalte han meg at han ikke vil skille seg fra meg lenger, han sa at han ikke visste hva som kom over ham at han var lei meg, jeg var så glad, og jeg takker dr. Isikolo for hans hjelp. Hvis du trenger dr. Isikolo, send ham en epost til isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196, jeg er et levende vitnesbyrd om hans makt og han vil sette en stopper for problemet ditt

    SvarSlett
  20. Jeg heter Linnea Magnus, jeg kommer fra Oslo, men jeg er flyttet til Skottland med mannen min, jeg vil dele denne gode nyheten om livet mitt med alle og med de som trenger hjelp i tårnekvinner / Forhold. Jeg led i seks år, min mann forlot meg og fortsatte å ha en annen kvinne bare fordi familien hans ikke elsket meg, og fordi jeg ikke kunne gi ham en baby, gråt jeg i syv år fordi mannen min skilt meg. Jeg leter etter staver som skyen hjalp meg på nettet. Jeg møtte så mange tryllekunstnere, de hevdet alle pengene uten å hjelpe meg, men den 3. juni 2019 så jeg et online bidrag fra en god magiker som heter Drigbinovia. Jeg bestemte meg for å komme i kontakt med ham da jeg kom i kontakt med ham, han fortalte meg at problemet mitt var løst fordi jeg hadde kontaktet ham, jeg fortalte ham alt mitt problem og han lovet å hjelpe meg å returnere mannen min tilbake. Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva jeg skulle gjøre så jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg gjøre etter tre dager han fortalte meg at mannen min vil ringe meg før jeg sover den dagen og beklager. Så snart han fortalte meg alt, ringte mannen min meg og spurte meg om å ta ham tilbake etter seks år med skilsmisse. I dag deler jeg denne meldingen fordi jeg vil at verden skal vite og det er en god jobb, og jeg er også veldig glad for å være gravid, og for de av dere som trenger hjelp, problemer med jobb eller kampanje, kontakt Drigbinovia i dag og løse problemet ditt her er e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp ham på jeg +2348144480768 Jeg lover deg at ditt problem vil bli løst

    SvarSlett
  21. KONTAKT DENNE STORE SPELL CASTEREN FOR HJELP TIL Å VINNE LOTTO OG LOTTERI. isikolosolutionhome@gmail.com
    Jeg er veldig takknemlig for å dele disse store vitnesbyrdene med deg. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv er hvordan jeg vinner lotteriet. Jeg er en kvinne som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. til slutt drømmene mine kom gjennom da jeg emailet Dr Gbojie. og fortell ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har kommet langt på å bruke penger på billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg vet aldri at vinnende var så lett før den dagen jeg mente spell caster online som så mange mennesker har snakket om at han er veldig flott i casting lotteri spell, så jeg bestemmer meg for å prøve det. Jeg kontaktet denne mannen og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da tegningene var ute, var jeg blant vinnere. jeg vinner 3 000 000 euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med denne mannen kan du få millioner av penger gjennom lotteri. Jeg er så veldig glad for å møte denne mannen, jeg vil alltid være takknemlig for deg. E-post ham isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  22. Hei gutter .... Jeg vil bare takke (DR ISIKOLO) for det han har gjort for meg og min familie ved å hjelpe meg med å vinne lotteri. Jeg vant fire hundre og tjue tusen euro. ((420,000.00)). Hans lotteri stave er den beste og så fantastisk. Mitt liv er nå balanse og jeg er nå veldig rik Som jeg alltid har ønsket og jeg er ute av tvil. Leter du etter en ekte og ekte stavkaster for å hjelpe deg med å vinne stort i enhver form for lotteri du spiller? Du kan kontakte DR ISIKOLO, i dag vil hele planen din til å vinne Big in Lottery bli riktig og trene godt for deg. Hans stavelse er veldig ekte og ekte, jeg kan fortsatt ikke tro det Og hans stave fungerer også veldig fort. Takk så mye, Dr Peter for å dedikere din tid til å kaste Lottery-spell for meg. Jeg har betalt min regninger og min gjeld ryddet og er fortsatt mega rik. Hvis du trenger en ekte og ekte spell caster for å hjelpe deg Vinn lotteri, vennligst kontakt ham for rask og presserende hjelp isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  23. Trenger du et lån for å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din?
    Vi er investorer som gir ut lån på 1,9% rente, hvis interessert vennligst send oss din prosjektplan via e-post til: alas_loanfirm@outlook.com eller whatsapp-+1 (859-594-2902)

    SvarSlett
  24. Hvis ikke for Dr Ekpen, hva har jeg gjort for å gjenopprette glede i mitt ekteskap, kan den gode Gud fortsette å velsigne Dr Ekpen for å hjelpe meg med å bringe min ex ektemann tilbake til meg etter 2 år med separasjon. Hvis du går gjennom oppbrudd, er Dr Ekpen den perfekte løsningen for deg. Kontakt ham i dag på (ekpentemple@gmail.com)

    SvarSlett
  25. HVORDAN HAR GJEN MIN EX HUSBAND TILBAKE MED HJELPEN AV VIRKELIG OG EFFEKTIV SPELL FRA DR Sunny Jeg heter Olivia Alax, jeg trodde aldri jeg vil smile igjen, min mann forlot meg med to barn i ett år, all innsats for å få ham tilbake mislyktes Jeg trodde jeg ikke kommer til å se ham igjen, før jeg møtte en dame som ringte Maria, som fortalte meg om en stavekaster som heter Dr.Sunny. Hun ga meg sin e-postadresse og mobilnummer, og jeg kontaktet ham, og han forsikret meg om at innen 48 timer min mann kommer tilbake til meg. På mindre enn 48 timer kom mannen min tilbake og ba om tilgivelse sier at det er djevelenes arbeid, så jeg er fortsatt overrasket til nå om dette miraklet, jeg kunne ikke tenke, men så snart som staver ble kastet, jeg ble gravid og fødte mitt tredje barn, hvis du trenger hjelp fra ham, kan du kontakte ham via: email: drsunnydsolution1@gmail.com Eller WhatsApp eller ring ham nå: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny botemidler også:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. KRAFT
    4. ALS (Lou Gehrigs sykdom)
    5. Hepatitt B

    SvarSlett
  26. DU KAN FOR VINNE STORT I LOTTERI MED HJELPEN AV LÆKER ISIKOLO
    Se for deg å bli enormt rik over natten. Å være en vinner av et lotteri med flere millioner euro, vil absolutt være en livsendrende begivenhet for nesten hver eneste loddsvinner. Jeg heter Joe Maquez og vant summen på 1 800 000 euro. Jeg vet at mange lurer på hvordan jeg hadde vunnet i lotto. Ville du tro meg hvis jeg fortalte deg at jeg gjorde det med stavekontroll? Jeg møtte denne berømte stavebesetningen kjent som DR ISIKOLO, og det var han som gjorde det for meg. Så sjokkerende som det var for meg, var min berømte kommentar til pressen “Jeg kommer til å gå og gjemme meg i sengen min.” Jeg trodde aldri at DR ISIKOLO faktisk gjorde meg rik over natten. Hvis du vil ha din sjanse til å vinne og bli veldig velstående akkurat som meg, kan du kontakte doktor Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 og du vil være heldig. Takk for at du leser og håper å se deg øverst.

    SvarSlett
  27. HVORDAN JEG FÅR MITT MENNESKER TILBAKEHJEM MED HJELP AV EN EKTE OG KRAFTIG SPELLKASTER Dr Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Jeg heter Gabriela Dario, jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe og svare på postene mine og meldingene mine. Han sa at han ikke stoler på meg lenger, jeg prøvde å overbevise og tigge ham, men han vil ikke tro eller svare meg før vi hadde en kamp og brøt opp i 6 måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan leve uten ham på grunn av kjærligheten Jeg har for ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men ikke jobbet for meg, noen falske stavekaster svindlet meg og gikk bort med pengene mine til jeg kom over denne mannen som het Dr Isikolo. Han hjalp meg med å kaste en spell for meg og se mannen min kom tilbake etter 48 timer, og ba meg om tilgivelse, ble jeg så overrasket over at stavebeslag som Dr. Isikolo fremdeles eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kan du kontakte Dr Isikolo i dag. På isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  28. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
    Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
    anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
    Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
    et glimt av øyne

    Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

    Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
    Ring & WhatsApp +19735567426
    📩 carlosmacdonald234@gmail.com

    SvarSlett
  29. Jeg heter Bernada Gaspar. Av respekt for deg og dine staver må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært i andre stavekastere uten å se noe resultat, alt de vil ha var etter pengene mine. Jeg ønsket bare at jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre stavekastere for å få hjelp, men intet resultat før vennen min introduserte meg for Dr. Isikolo. Etter at Love Spell var ferdig, fikk jeg endelig en samtale fra ham på under 48 timer. Trolldomene hans virket underverker, og mannen min er tilbake med full kjærlighet. Det var som et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster og sa at jeg skulle gi ham, jeg ble virkelig flabøst og sjokkert da mannen min knelte ned og ba om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg har veldig ord og glede, du er en Gud som er sendt til meg og hele familien .. Og nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr. Isikolo. Til alle som er ute etter en ekte stavebeslag, kontakt Dr.Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  30. Jeg heter Lilian N. Dette er en veldig gledelig dag i mitt liv på grunn av den hjelpen Dr.saguru har gitt meg ved å hjelpe meg å få min eksmann tilbake med sin magiske og kjærlighetsformulering. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig jukset meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Dr.saguru e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og bidra til å fikse forholdet.og gjøre folk til å være lykkelige i forholdet sitt. Jeg forklarte situasjonen min for ham og deretter søkte hans hjelp, men til min overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med saken min, og her feirer jeg fordi mannen min har endret seg for godt. Han vil alltid være ved meg og kan ikke gjøre noe uten min gave. Jeg virkelig gleder meg over ekteskapet, hva en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru virkelig er en virkelig stavebeslag. TRENGER DU HJELP ENTER KONTAKT LÆRER SAGURU NÅ VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller +2349037545183 Han er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i ditt forhold. FRUIT OF WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 FORRETNINGSPRIS 7 GODE JOB RETNING 8 LOTTERY RETNING og DETTE SAMT Stave.

    SvarSlett
  31. Lagre forholdet ditt, og har dem blitt håpløst forelsket i deg igjen. Kast en kjærlighetsformulering for å gjenerobre hjertet deres - Prøv det, det er absolutt verdt det! Klienter i 95 land. Sikker online bestilling. I virksomhet siden 1980. Money Back Garanti.
    Pengesprell - (whatsapp +2348155 425481
      Templeofanswer@hotmail.co.uk)

    SvarSlett
  32. Jeg heter Juana, jeg er fra Mexico
    Jeg er veldig takknemlig for Dr.Pellar for det gode arbeidet han har gjort for meg og min familie. Jeg var gift i 19 år før en kvinne kom og ødela ekteskapet mitt og familien min. De siste årene har det vært trist for meg uten mann. Jeg er veldig takknemlig og takknemlig for Dr. Pellar fordi han gjorde jobben for meg, mannen min kom tilbake til meg og barna våre ba oss om å tilgi ham. Inntil Dr.Pellar-jobben hatet mannen min meg. Jeg var veldig opprørt, frustrert og ensom før jeg kom tilbake til mannen min. Det var alltid hindringer for en annen kvinne. Dr..Pellar avslørte for meg at denne kvinnen ikke tillot mannen min, og at hun til og med gjorde meg syk. Jeg fant en lege på anbefaling av en venn for Dr.Pellar. til å begynne med, var jeg ikke sikker fordi jeg tvilte på stavebesetningen. Den damen for mannen min beskyttet ham bare for meg selv. 2 dager etter at Dr..Pellar hadde sendt trylleformannen, var mannen min med meg. Mannen min forteller meg og viser meg hvor mye han elsker meg, og jeg takker Dr.Pellar. Mitt liv, tenkte jeg, tok slutt, nå lykkelig liv med mannen min og barna våre. Hvis du har store problemer som meg selv, eller til og med skilsmisse, må du kontakte Dr.Pellar umiddelbart. Han vil forandre livet ditt for alltid, og best av alt, hans gjerninger skader ingen. Kontakt ham umiddelbart på e-post. E-post: drpellar@gmail.com

    SvarSlett
  33. Jeg vil gjerne dele min erfaring med deg. Deretter kan du lære og bruke det til å løse problemet ditt, hvis noen. Jeg heter Veronica de Los Angelia.
    Hjertet mitt var sårt og hjertet mitt knakk da det oppstod et stort problem i ekteskapet mitt med mannen min for syv måneder siden. så forferdelig at han ble prøvd for en skilsmisse. han sa at han aldri ville være hos meg lenger, og at han ikke ville ha meg lenger. Så han forlot huset og fikk barna mine og jeg til å lide smertefullt. Jeg har prøvd alle mulige måter for å gjenopprette det etter mange bønner, men alt unødvendig. Han bekreftet at han hadde tatt avgjørelsen sin, og at han aldri ønsket å se meg igjen. Så en kveld kom jeg hjem fra jobb og møtte en gammel venn som spurte mannen min. Så jeg forklarte ham alt, og han fortalte at den eneste måten å få mannen min tilbake er å besøke en spell som heter Dr.Pellar fordi det virkelig fungerte for ham også. Selv om jeg aldri har trodd på rettskrivning, har jeg ikke noe annet valg enn å følge hans råd. Han ga meg e-posten til den besøkende forfatteren. Epostadresse. Neste morgen sendte jeg et brev til adressen de ga meg, og forfatteren forsikret meg om at jeg ville returnere mannen min i løpet av de neste 48 timene så snart jeg ville. For en fantastisk uttalelse !! Jeg har aldri trodd det. Så han snakket med meg og fortalte meg alt jeg trengte å gjøre. Da jeg jobbet for meg og 48 timer senere, ringte mannen min, som ikke hadde ringt meg på 7 måneder, meg for å gi meg beskjed om at han kom tilbake. Så vidunderlig !! Så han kom tilbake den dagen med kjærlighet og glede, og ba om unnskyldning for sin feil og smertene han og barna mine hadde forårsaket. Så fra den dagen var forholdet vårt sterkere enn ved hjelp av Dr.Pellar. Jeg anbefaler deg, i tilfelle et problem, å ta kontakt og garantere deg 100% at det vil hjelpe deg.
    hvis du trenger hjelp, kan du kontakte ham på e-posten hans drpellar@gmail.com

    SvarSlett
  34. Jeg heter Margarita, jeg er fra Albania
    Min mann og jeg har vært gift nå i omtrent 15 år. Vi giftet oss lykkelig med fire barn, to gutter og to jenter. For 12 måneder siden begynte jeg å merke hans rare oppførsel, og noen uker senere fant jeg ut at mannen min så noe. Han begynte å komme hjem sent fra jobb, nesten ikke opptatt av meg eller barna. Noen ganger drar han og kommer ikke en gang hjem på omtrent 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men alt unødvendig. Jeg var virkelig spent og trengte hjelp. En dag mens jeg surfer på internett, kom jeg over en nettside som antydet at Dr. Sango kunne hjelpe med å løse ekteskapsproblemer, gjenopprette ødelagte forhold og lignende. Så jeg følte at jeg burde prøve ham. Jeg kontaktet ham, og han gjorde en trylleformulering for meg. To dager senere kom mannen min til meg og ba om unnskyldning for feilene han hadde gjort og lovet å aldri gjøre det igjen. Helt siden den gang har alt gått tilbake til det normale. vi bor lykkelig sammen igjen. Hvis du trenger en stavebytter som kan uttale en staveform som faktisk fungerer, foreslår jeg at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe deg. Dette er e-posten hans. spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvarSlett
  35. Jeg vil gjerne dele mitt vitnesbyrd her. Jeg heter Alejandraė. Jeg er fra Kosovo. Jeg giftet meg med mannen min for rundt syv år siden, når han har problemer hjemme når han slutter å sove på samme seng, sliter med småting, han kommer alltid hjem sent på kvelden, drikker seg for mye og sover med andre kvinner, bortsett fra ham. han er faren til barnet mitt, og jeg vil ikke miste ham fordi vi jobbet så hardt sammen for å bli det vi er i dag. For noen uker siden bestemte han seg nå for å forlate meg og barna mine alene og være sammen med en singel og være kvinne er vanskelig. noen ganger, og så har jeg ingen å henvende meg til, og jeg fikk en hjertesorg. Jeg ringte bestevenninnen min og forklarte henne alt, og venninnen min fortalte meg om Dr.Sango, hvordan han hjalp henne med å løse problemet mellom henne og mannen hennes. de var med hverandre alle disse årene, og det var som et mirakel hvordan de kom til hverandre. Jeg ble henvist til Dr.Sango, og jeg forklarte ham alt via e-posten hans, så han lover meg å ikke bekymre meg for at han vil kaste en trollformel og få alt til å gå tilbake til hvordan vi ble forelsket igjen og at mannen min ble styrt av en annen kvinnelig ånd, fortalte han meg at problemet mitt vil bli løst i løpet av to dager hvis jeg tror jeg sa ok, så han snakket meg inn i det, og to dager senere kom kjærligheten tilbake og ba om tilgivelse for at jeg er så glad nå. så jeg bestemte meg for å dele min erfaring med hver institusjon som har dette problemet, for å kontakte den store forfatteren Dr.Sango i e-posten hans. spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvarSlett
  36. Le_Meridian Funding Service gikk utover kravene sine for å hjelpe meg med lånet mitt som jeg brukte utvide apotekvirksomheten. De var vennlige, profesjonelle og absolutte perler å jobbe med. Jeg vil anbefale alle som leter etter lån å kontakte. E-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... 19893943740.

    SvarSlett
  37. VI inviterer dig til at blive medlem af det store illustre hus, der skal være rig, berømt og opnå dine drømme og mål i livet.



    Illuminati er en eliteorganisation af forretningsmyndigheder, innovatører, kunstnere og andre indflydelsesrige medlemmer af denne planet. Vores koalition forener påvirkninger fra al politisk, religiøs og geografisk baggrund for at fremme velstanden for den menneskelige art som helhed.

    Ønsker du at være en stor og en berømt

    Fodboldspiller, tennisspiller, basketballer, e.t.c

    Kunstnere, skuespiller, borg, en producent eller en præst e.t.c

    Politiker, landmand, forretningsmand / kvinde. etc.

    Eller hvis du vil etablere en stor virksomhed / virksomhed, eller du vil helbrede din sygdom og bringe dine kærlighedsinteresser tilbage.

    Hvis du er interesseret i noget af dette eller mere, kontakt GRAND MASTER på whatsapp +15672057060 eller illuminatiteemple@gmail.com eller klik på linket https://chat.whatsapp.com/BjeItSnGY4LHmcp6EM4sLa


    TAK

    SvarSlett
  38. Jeg vil sette pris på dette fantastiske stavebeslaget som jeg kontaktet på grunn av problemet min kone forlot meg. Da jeg først kontaktet ham, trodde jeg at han ikke kunne gjøre noe, men jeg prøvde å gi ham sjansen til å se hvordan det går og til surorisen min etter at han hadde gjort alt han ville gjøre, og sa jeg skulle reise hjem at innen 24 år timer min kone ville returnere. Jeg dro hjem som han sa at hopig er sant, og til min fantastiske overraskelse neste morgen banket noen på døra mi før jeg forlot huset for å jobbe, og da jeg åpnet døren, se det var min kone, så jeg fortelle meg at hun er lei for alt og at hun har kommet tilbake ble jeg sjokkert fordi alt skjedde så fort. Jeg sier det til deg nå at du bør kontakte chubygreat for hjelp fordi han løser alle problemer. de han forteller deg at det er slik, sånn går det. kan du kontakte chubygreat med følgende detaljer om ham
    chubygreat@gmail.com eller whatsapp 2348165965904
    takk chubygreat.

    SvarSlett
  39. Jeg blir så velsignet igjen i ekteskapet mitt etter at dr. Ige Ajayi tok med meg mannen min som skilte seg med meg i gode tre måneder. Am Jessica Butler ved navn fra USA. Selv om jeg har munn over hele kroppen, vil det ikke være nok å takke dr. Ige Ajayi for hans hjelp i livet mitt. Mannen min skiltes med meg i de tre månedene og har vært i smerter og kvaler uten ham. Så jeg søkte etter hjelp overalt, men ingenting fungerte ikke før jeg mente Dr Ige Ajayi som jeg kontaktet online. Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han lovet at mannen min vil komme tilbake til meg innen 24 til 48 timer så langt at hjertet mitt fremdeles slår for ham. Jeg trodde på ham, og han forberedte en trollformel for meg, og mannen min ringte meg nøyaktig da Dr. Ige Ajayi sa. Han tryglet og sa at han trenger meg tilbake, og nå lever vi lykkelig igjen de siste 9 månedene. Alle der ute som leser artikkelen min som trenger hjelp, bør kontakte ham ... E-post: igeajayi47@gmail.com eller ring +2348057393990

    SvarSlett
  40. DR ISIKOLO er rett og slett den beste stavebeslaget og hjelperen. Jeg heter Loreta Emilio, av respekt for deg og dine trolldom må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært i andre stavekontroller uten å se noe resultat. Jeg ville bare ønske at jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre stavekastere for å få hjelp, men intet resultat før vennen min introduserte meg for Dr Isikolo. Trolldomene hans virket underverker, og mannen min er tilbake med full kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster og sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig flabøst og sjokkert når mannen min knelte ned og ba om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord og gleder meg, du er en Gud som er sendt til meg og hele familien. Og nå er jeg en glad kvinne nok en gang.Takk så mye Dr. IsikoloTil alle som leter etter en virkelig stavebeslag, bør du kontakte DR ISIKOLO på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  41. Jeg heter Lora Diederick, og jeg vil takke Dr Isikolo, en veldig kraftig stavekaster som hjelper meg å bringe mannen min tilbake til meg, for noen måneder siden har jeg et alvorlig problem med mannen min, så langt han forlot huset, og han begynte å gå ut med en annen kvinne og han ble hos kvinnen, jeg prøvde alt jeg kan for å bringe ham tilbake, men all min innsats var ubrukelig til den dagen min venn kom hjem til meg og jeg fortalte henne alt som hadde skjedd mellom meg og mannen min, så fortalte hun meg om et kraftig stavebeslag som hjalp henne da hun var i samme problem. Jeg kontaktet deretter dr. Isikolo og fortalte ham at alle tenker, og han ba meg om ikke å bekymre meg selv igjen at mannen min vil komme tilbake til meg etter at han har kastet en trollformel på ham, trodde jeg det var en vits, etter at han var ferdig med å kaste trylleformularen, fortalte han at han nettopp var ferdig med å kaste trylleformen, til min største overraskelse i løpet av de to dagene, mannen min kom virkelig tilbake ber meg om å tilgi ham, hvis du trenger hans hjelp, kan du kontakte ham med emai-en l isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196. ta kontakt med ham nå så vil problemene dine bli løst for alltid.

    SvarSlett
  42. DR ISIKOLO den beste stavebesetningen online gjenoppretter mitt ødelagte forhold, og jeg anbefaler DR ISIKOLO til alle som trenger hjelp.
    Mannen min forlot meg for en annen kvinne for 3 måneder siden, og siden den gang har livet mitt blitt fylt av smerte og sorg og hjertebrudd fordi han var min første kjærlighet som jeg har tilbrakt hele livet med. En venn av meg fortalte at han så noen vitnesbyrd om en stavebesetning kalt DR ISIKOLO om at han kan få tilbake kjæresten i løpet av noen få dager, jeg lo det og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten min venn hadde til meg, hun konsulterte den store presten på mine vegne og til min største overraskelse etter to dager som mannen min ringte meg for aller første gang etter tre måneder at han mangler meg og at han er så lei for alt han fikk meg til å gå gjennom. Han kom tilbake til meg og nå er vi glade sammen. Jeg kan fremdeles ikke tro det, for det er utrolig utrolig. Takk DR ISIKOLO for at jeg fikk tilbake kjæresten min og også til min vakre venn som gikk inn på vegne av meg, for alle som kan trenge hjelp fra denne store presten her er e-postadressen: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på 2348133261196.

    SvarSlett
  43. Det utrolige som nettopp skjedde i livet mitt, mannen min som forlot meg og min 2 år lange baby til en annen kvinne, er tilbake til meg. Ting var vanskelig fordi jeg ikke har jobb, og jeg ber fôr så mamma kom meg til unnsetning for å ta meg og babyen min 2 år hjem, selv om problemene ikke ble løst, men det var litt bedre for meg å lete etter jobb mens mamma hjalp meg med babyen hjemme, jobbet hun ikke. Min bror var den som tok seg av henne, ting fungerte ikke for meg egentlig fordi jeg ikke har jobb. Mens jeg fortsatt var på utkikk etter jobb, kom jeg i kontakt med en kvinne som fortalte meg hvordan hun fikk fri fra lignende problemer gjennom hjelpen fra DR ISIKOLO. Hun ga meg informasjonen, og jeg tok kontakt med ham, og etter mitt møte med DR ISIKOLO ga han meg relevant informasjon om hvordan han vil hjelpe meg som jeg fulgte, og til min overraskelse returnerte mannen min tilbake til meg etter 2 dager og det ble meg så overrasket. Da han kom tilbake, tilgav jeg ham fordi jeg vil ha ham tilbake, han kom hjem og vi slo oss til ro og ting gikk tilbake slik de var eller enda bedre. Her er kontakten hans hvis du ønsker å prøve: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196. Takk DR ISIKOLO.

    SvarSlett
  44. Vær så snill, min kjære venn, jeg beklager, du leser denne meldingen slik, jeg ser bare det er en måte å hjelpe de som trenger den hjelpen jeg har fått. sørg for at du leser dette vitnesbyrdet mitt til slutt, fordi dette er min livshistorie fordi det er et vitnesbyrd som jeg vil fortelle alle til å høre. Jeg har vært gift i 3 år og på det fjerde året av ekteskapet mitt, tok en annen kvinne kjæresten min bort fra meg og mannen min forlot meg og barna, og vi har lidd i 2 år til jeg møtte et innlegg der en mann som het høyprest Dr. Sacerdote , har hjulpet noen, og jeg bestemte meg for å prøve ham å hjelpe meg med å bringe kjæresten min hjem og tro meg at jeg bare sendte bildet og detaljene mine til ham og den til mannen min, og etter 2 dager som han har fortalt meg, så jeg en bilen kjørte inn i huset og se at det var mannen min, og han har kommet til meg og barna, og det er grunnen til at jeg er glad for å få alle dere til å møte denne mannen fordi jeg kan sverge med livet mitt mannen er en veldig sterk stavebeslag og staveformen hans fungerer veldig bra uten bivirkning hvis du vil ha flere detaljer om prest Dr. Sacerdote. Lider du virkelig i forholdet ditt akkurat nå? vil du at yppersteprest Dr., inngripen i ditt forhold skal hjelpe deg med å reparere forholdet ditt? ta kontakt med ham i dag via hans e-post: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com hvis du har noen problemer i dette problemet
    (1) Hvis du vil at eksen din skal være tilbake (2) hvis du alltid har dårlige drømmer. (3) Du vil bli forfremmet på kontoret. (4) Hvis du vil ha et barn. (5) Urtepleie (6) Du vil å være rik. (7) Du vil binde mannen din / kona til å være din for alltid. (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp. (9) La folk adlyde ordene dine og komme med ønsker (10) ETC-saksløsning Kontakt dem i e-posttempelet ditt poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com og få alle dine problemer løst

    SvarSlett
  45. MIN HISTORIE HER ER EKTE OG EKTE. Jeg er her for å vitne om Great Mother som brakte mannen min tilbake til meg da han slo opp med meg på grunn av en annen kvinne som han møtte på hans arbeidssted. Jeg prøvde å få hjelp fra mange steder og kilder for å bringe mannen min tilbake, men ingenting fungerte, men da jeg kontaktet Dr. Ilekhojie, fikk han meg til å smile igjen ved å bringe mannen min tilbake til meg med sine spesielle krefter. Hvis du opplever noen problemer i ekteskapet ditt, forholdet ditt, og du har lignende problemer som dette, ta kontakt med denne store mannen nå. Han vil ikke skuffe deg. Her er e-posten hans: info@gethelps.online og gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
    nettsted: https://gethelps.online

    SvarSlett
  46. Dr Ilekhojie SOM HJELPER MIG SPAR MITT FORHOLD. TEKST ELLER LEGG HIM OPP PÅ WHATSAPP: 2348147400259

    Jeg vil vitne om en flott og kraftig stavebeslag som mannen min forlot meg og barna i 2 uker da jeg ringte ham han ikke hentet da han kom hjem den tredje uken han fortalte meg at han ville ha en skilsmisse, jeg var så trist Jeg gråt hele natten, han dro igjen, jeg var så ensom dagen etter jeg lette etter noe på nettet da jeg fant en stavebeslag kalt Dr Ilekhojie som har hjulpet så mange mennesker med problemene sine, så jeg kontaktet ham med problemene mine, han fortalte at det vil ta 24 timer og mannen min vil være tilbake til meg, jeg gjorde alle ting han ba meg gjøre, og dagen etter kom mannen min tilbake og knelte og ba han kansellerte skilsmissen, vi er nå glade sammen. kontakt ham på WhatsApp Dr Ilekhojie på 2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  47. Hallo alle sammen, Mirabel fra Canada Kjæresten min og jeg var glade så vidt jeg kunne fortelle, og jeg trodde aldri at vi skulle gå i stykker. Da fetteren hans døde i en tragisk bilulykke dro han tilbake til Storbritannia i en uke for å være sammen med familien , Jeg kunne ikke gå fordi jeg var i midten av å underholde kunder fra byen for arbeid. Han så ikke ut til å være opprørt over at jeg ikke kunne gå, så jeg lot ham være. Det neste jeg vet, han koblet på nytt med en gammel venn fra videregående som han hadde knust på for mange år siden, og de begynte å ha en affære! Jeg hadde ingen anelse om hva som skjedde før en måned etter at han kom tilbake fra Storbritannia. Han fortsatte å se både henne og jeg, til jeg fikk ham til å sende en tekst til henne en natt, jeg konfronterte ham og han fortalte meg sannheten om hva som skjedde, vi brøt opp og gikk våre egne veier. Ingen av oss kjempet for forholdet vårt, jeg var sint og bestemte meg for ikke å være opprørt over det og bare fortsette å bevege seg. Så etter en måned med ikke å snakke med ham ble jeg trist, jeg ville at han skulle fortelle meg at han ønsket å være sammen med meg og ikke henne, kontaktet jeg dr. Otumba for en kjærlighetsformulering, og han hjalp meg helt! han var i stand til å få ham til å savne meg dit han ønsket å komme sammen igjen. Han hadde mange angrer og følte seg dårlig for ikke å kjempe for å beholde meg og for juks generelt. Han verdsetter forholdet vårt så mye mer nå, og vi er sammen nå! Du kan også få kjæresten din tilbake ved hjelp av Dr. Otumba ta kontakt med ham til i dag for åndelig hjelp

    E-post: (Dr.otumbaspiritual@gmail.com)

    WhatsApp: +14243266872

    SvarSlett
  48. DR WALE ER SIKKER 100% FOR DIG .. HANS WHATSAPP +2347054019402 E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Jeg vil takke Dr. Wale for at få min kæreste tilbage til mig inden for 72 timer. Da min kæreste forlod mig, var jeg så træt og frustreret, indtil jeg søgte på internettet for at få hjælp, og jeg så så mange gode samtaler om Dr. Wale fra (drwalespellhome@gmail.com), og jeg besluttede at prøve ham, og jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer til ham, og han kastede en kærlighedsformulering til mig, som jeg bruger til at få min mand tilbage. Hvis du ønsker at få din elsker tilbage, kontakt Dr. Wale via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  49. Právě jsem získal svého bývalého manžela zpět pomocí expertů na kouzla DR ISIKOLO. Můj manžel mě opustil pro jinou ženu. Byly to jen 3 roky našeho manželství. Nejbolestivější je, že jsem byla těhotná s naším druhým dítětem. Chtěl jsem ho zpátky. Udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tak strašně zpět kvůli lásce, kterou jsem k němu měl, prosil jsem ho o všechno, slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svému příteli svůj problém a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, neměl jsem jinou možnost než to zkusit. Zaslal jsem kouzelné kouzlo s názvem DR ISIKOLO a on mě ujistil, že nebyl žádný problém a že před 11 hodinami bude všechno v pořádku. Vrhl kouzlo a překvapivě o 48 hodin mi zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že ho tak mrzí všechno, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme znovu začali šťastně žít spolu. díky DR ISIKOLO. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte DR ISIKOLO o pomoc hned .. Zde jeho kontakt, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Můžete mu také zavolat nebo Whatsapp na +2348133261196. jeho přímý web: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  50. INSTANT TILGJENGELIG PERSONLIG / VIRKSOMHET / HJEM / INVESTERINGSLÅNTILBUD UTEN KOSTNAD / STRESS KONTAKT OSS I DAG VIA Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

    Vi er finansielle konsulenter som gir pålitelige lån til enkeltpersoner og finansiering til bedrifter, hjem og prosjekter. Er du lei av å søke lån eller er du i noe økonomisk rot. Har du lav kredittpoeng, og vil du finne det vanskelig å få lån fra banker og andre finansinstitusjoner? så bekymre deg ikke mer for vi er løsningen på din økonomiske ulykke. Vi tilbyr alle typer lån som varierer fra $ 5.000,00 til $ 533.000.000,00USD med en lav rente på 2% og lånetiden på 1 til 35 år for å betale tilbake lånet sikkert og usikret. Mister du søvn om nettene og bekymrer deg for hvordan du får et Legit Loan Lender? Kontakt oss via Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

    Del dette for å hjelpe en sjel akkurat nå, takk

    SvarSlett
  51. Hei seere, jeg heter olga bottova, mannen min forlot meg for en annen kvinne etter ett års ekteskap. Jeg trengte ham desperat tilbake fordi jeg elsket ham så høyt. Jeg ble veldig bekymret og trengte hjelp. På denne trofaste dagen da jeg surfer på internett, kom jeg over et spesielt vitnesbyrd om STOR SJØMASTER Så jeg følte at jeg skulle prøve ham. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde det, så gjorde han en (retur kjærlighetsformulering) for meg. 28 timer senere kom mannen min tilbake og gråt og ba om tilgivelse. I dag er jeg så glad, og jeg vil anbefale denne flotte stavehjulet til alle som virkelig trenger en presserende løsning på hans eller hennes ødelagte forhold han er spesialisert på 1. bringe tilbake den tapte kjæresten 2. vinne ditt kjære hjerte 3. hjelpe singel folk for å finne partnere 4. være gift 5. Kjærlighet attraksjon 6. Gift problemer og skilsmisse 7. Kjærlighet porsjon 8. nyre problem alle slags sykdom du kan kontakte ham på whatsapp med (+2348158911896) Eller e -post ham på: seawaydr22@gmail.com

    SvarSlett
  52. Dette er nettstedet jeg leste om DR ISIKOLO og kontaktet ham for å hjelpe meg med å få min ekskjæreste tilbake til å gifte seg med meg forrige måned, og jeg har kommet tilbake hit for å skrive om ham. DR ISIKOLO vil hjelpe deg med å løse problemet ditt uansett hva du går gjennom. Mitt navn er Alenka Egon fra USA. Det er veldig rart for meg å legge ut innlegg om en trolldomsleder fordi jeg aldri trodde jeg ville kunne si at jeg ble hjulpet av en trolldomsleder med å bringe min ekskjæreste tilbake til meg etter 3 år uten kontakt. Jeg leste om DR ISIKOLO fra andre nettsteder og kontaktet ham for å hjelpe meg, og på mindre enn 48 timer ringte min ekskjæreste meg og jeg var glad for at han ville komme tilbake til meg. Vi møttes på fredag og han fridde til meg. Det var den vakreste ringen. Vennligst alle her ute, kontakt DR ISIKOLO for å løse problemet ditt for deg og gjøre deg fornøyd med forholdet ditt som skader deg. Kjærlighet er den beste følelsen noen sinne har opplevd. Send ham e-post på: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp/Viber ham på: +2348133261196.

    SvarSlett
  53. DR ISIKOLO er rett og slett den beste trylleformularen og hjelperen. Mitt navn er Loreta Emilio, av respekt for deg og trolldommene dine må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært hos andre stavekontrollere uten å se noe resultat. Jeg skulle bare ønske jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre trylleformularer for å få hjelp, men ingen resultat før vennen min introduserte meg for DR ISIKOLO Etter at kjærlighetsformelen var ferdig, fikk jeg endelig telefoner fra ham etter 48 timer. Trolldommene hans gjorde underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig overrasket og sjokkert da mannen min kneler ned og ber om tilgivelse og at jeg skulle akseptere ham tilbake. Nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr Isikolo. Til alle som er på utkikk etter en ekte tryllekunstner bør kontakte DR ISIKOLO på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  54. Eksen min og jeg slo opp for noen måneder siden og jeg var gravid i seks måneder. Vi elsker begge hverandre og det var et sjokk for meg og det knuste hjertet mitt. Jeg prøvde å nå foreldrene hans og de fortalte meg at sønnen deres sa at han ikke elsker meg og ikke vil se meg og at de ikke vet hva som er galt. Jeg gråt og gråt hver dag fordi jeg elsket ham veldig høyt. Inntil jeg fødte og babyen var ett år gammel, kunne jeg ikke få kjærligheten tilbake. Igjen ble jeg forvirret. Jeg kontaktet DR ISIKOLO via WhatsApp, og han sa at han ville hjelpe meg og fortalte meg at en kvinne trollbandt mannen min og sa at han vil hjelpe meg med å bryte trolldommen, slik at mannen min kommer tilbake til meg og blir min etter 48 timer. Det var en stor overraskelse for meg at alt han sa gikk i oppfyllelse. Mannen min kom tilbake til meg umiddelbart og sa at jeg skulle tilgi ham. Jeg sender en veldig stor takk til denne mektige og ekte trollformleren. du må kontakte denne kraftige trollformleren! Han kan hjelpe deg. Han vil ikke skuffe deg, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg, Her er kontakten hans:
    nettsted: https://isikololovetempel.com
    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  55. Jeg heter Veronika Boban, og jeg har nettopp fått tilbake eksmannen min ved hjelp av DR ISIKOLO-eksperter på kjærlighetsformler. Mannen min forlot meg for en annen kvinne, dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med vår andre baby. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innenfor min rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ønsket ham tilbake så sterkt på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg tryglet ham med alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en trylleformler som kunne hjelpe meg med å fortrylle for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe annet valg enn å prøve det. Jeg sendte en melding til trolldomslederen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet trolldommen og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så mye. Jeg ble så glad og dro til ham, det var slik vi begynte å leve lykkelig sammen igjen. takk til DR ISIKOLO. kontakt DR ISIKOLO for hjelp nå. Her hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller whatsappe ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  56. Tusen takk DOKTOR ISIKOLO for at du fikk min ekskjæreste til å komme tilbake til meg. Mitt navn er Nora Pepe og jeg skriver dette fantastiske vitnesbyrdet om denne mannen. Han gjorde alle mine ønsker oppfylt. Kjæresten min og jeg datet i mer enn 3 år, og selv om vi hadde hatt så mange krangler, men vi tenkte aldri på et brudd. En dag ringte han meg over telefonen og fortalte hvordan han er lei av forholdet og ikke kan se noe sted vi er på vei til. Måneder har gått og kjæresten min kontaktet meg ikke lenger og jeg hørte ikke fra ham lenger og mobiltelefonen hans ble koblet fra. Jeg visste at jeg måtte søke hjelp på grunn av den så mye kjærligheten jeg har til ham. Jeg kontaktet denne flotte trollformleren fordi jeg aldri har kontaktet noen før, og jeg forteller deg at etter 2 dagers kontakt ringte min ekskjæreste meg og ba om å se meg, og neste morgen hadde han en ring på fingeren min. Jeg er veldig glad fordi jeg snart kommer til å bli en gift kvinne ved hjelp av denne flotte trollformleren kalt DOCTOR ISIKOLO. Jeg lovet å manifestere verkene dine for alle, og vennligst kontakt denne mannen for å hjelpe deg på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

    SvarSlett
  57. AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
    Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

    SvarSlett
  58. DETTE ER IKKE EN SPIT. STOLER PÅ FLOTT DR ISIKOLO TIL Å HJELPE DEG MED DINE PROBLEMER.
    Mitt navn er Senna Rayan. Flott DR ISIKOLO er virkelig kraftig og vet hvordan han skal gjøre jobben sin perfekt. Hvis ikke for ham kunne jeg ikke forestille meg hva som ville ha skjedd. Eksmannen min tok alltid opp en krangel med meg og mishandlet meg alltid. Han begynte å oppføre seg rart og morsomt og forlot meg uten grunn for en annen dame. Jeg trodde alt håp var ute. Jeg søkte etter hjelp på internett og kom over DR ISIKOLO. Jeg så så mange vitnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktet ham på e-posten hans og fortalte ham hva som foregikk. Han lo og forsikret meg om å roe meg ned at han vil hjelpe meg og at eksen min vil komme tilbake og trygle meg. Han gjorde arbeidet sitt og trollbandt for meg, og i løpet av 2 dager kom min eksmann og ba om unnskyldning akkurat som han fortalte meg. I dag bor vi begge sammen, og vi er enda mer forelsket enn hvordan vi pleide å være før han dro. Kontakt den store DR ISIKOLO for din egen hjelp. Du kan kontakte ham på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  59. Jeg er imponert over de gode gjerningene til DR ISIKOLO. Jeg har min eksmann tilbake. Jeg heter Veronica Adrian. Gud brukte virkelig denne mannen til å hjelpe min situasjon. Vær så snill, hør mine ord hvis du leter etter en trollformler som kan hjelpe deg, kontakt Dr Isikolo. Han er den beste trollformleren som hjelper deg i dag. For to år siden hadde jeg og mannen min en stor krangel som førte til at vi skilte oss. Det var et helvete for meg og gutten min at vi måtte flytte til en annen by. Jeg ble aleneforelder. Jeg møtte bare Dr ISIKOLO for ca. 2 uker siden, og da jeg fortalte ham om situasjonen min og han ba meg ikke bekymre meg for det. I løpet av to dager kom min eksmann tilbake til meg. Det skjedde en tirsdag morgen da jeg fikk en telefon hjemmefra (foreldrene mine) at han har lett etter meg. Alt skjedde fordi jeg fulgte prosessen og han gjenopprettet kjærligheten og lykken mellom og mannen min. Jeg er en veldig glad kvinne med alt som har skjedd i livet mitt. Hvis du ønsker å kontakte en tryllekunstner, møt Dr Isikolo og du vil bli overrasket over de fantastiske endringene i livet ditt. E-posten hans er: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348133261196. kontakt ham og han vil svare deg.

    SvarSlett
  60. Ut av hjertets overflod taler munnen. Mitt navn er Valentino Emil. Min kones eksmann brukte en trolldom på min kone, og hun gikk tilbake til ham. Jeg følte meg knust for jeg visste ikke hvordan jeg skulle få henne tilbake. Jeg gjorde alt jeg kunne gjøre for å få henne tilbake med hennes nære venner, men ingenting fungerte. Så på arbeidsplassen min prøvde jeg å søke etter hjelp på nettet, og jeg fant forskjellige vitner om hvordan en doktor Isikolo har vært trofast og hjelpsom med trolldommene sine. Jeg prøvde det ved å ta kontakt med ham og jeg forklarte problemet mitt til ham. Doktor Isikolo hjalp meg med en trolldom for meg som brakte kona tilbake innen 48 timer etter at jeg kontaktet ham, og det var virkelig et mirakel. Han forsikret meg om at ingenting kan bryte oss fra hverandre igjen, og siden i år JANUAR til dette øyeblikk har jeg vært full av glede med min kone. Kontakt ham i dag for all form for hjelp, han er klar til å hjelpe. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber ham på: +2348133261196.

    SvarSlett
  61. Kjærlighet gir aldri opp, mister aldri troen, er alltid håpefull og holder ut under alle omstendigheter. Jeg gir Gud all æren for å ha brakt Dr. Ige Ajayi inn i livet mitt for å ha hjulpet meg med å få min kone tilbake som gjorde at jeg ble skilt i ett år. Jeg var den siste personen på jorden som aksepterte det faktum at trollformler eksisterer eller fungerer ikke før jeg ble henvist til Dr. Ige Ajayi, som har hjulpet så mange mennesker med sine kraftige trollformler. Jeg hadde ingen annen mulighet enn å prøve det fordi 3 måneder etter skilsmissen ble jeg degradert på arbeidsplassen min på grunn av depresjon, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få henne tilbake, men takk Gud i dag for at jeg brukte Dr. Ige Ajayi skal få tilbake lykke- og kjærlighetslivet innen 48 timer. Bare forrige uke her ble jeg forfremmet tilbake til stillingen min, og jeg er her for å dele min egen erfaring med denne mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jeg vet ikke hva du går gjennom i dag, men vet at i alle situasjoner er det alltid en vei ut. Dr, Ajayi, forbereder også trollformler som Lotteri, jobbtrolldom, trolldom for å stoppe en skilsmisse, stavekur for alle sykdommer, beskyttelsesformler, trolldom for å bli vellykket og velstående E.T.C. Kontakt e-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvarSlett
  62. Min mann og jeg har vært gift i ca 7 år nå. Vi var lykkelig gift med to barn. For 3 måneder siden begynte jeg å legge merke til en merkelig oppførsel fra ham, og noen uker senere fant jeg ut at mannen min ser noen. Han begynte å komme sent hjem fra jobb, han brydde seg nesten ikke om meg eller barna lenger, noen ganger går han ut og kommer ikke engang hjem på ca 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men til ingen nytte. Jeg ble veldig bekymret og trengte hjelp. Mens jeg surfet gjennom Internett en dag, kom jeg over et nettsted som foreslo at Dr Ilekhojie kan hjelpe til med å løse ekteskapelige problemer, gjenopprette ødelagte forhold og så videre. Så jeg følte at jeg burde prøve ham. Jeg tok kontakt med ham og han utførte et forsoningsritual for meg. To dager senere kom mannen min til meg og ba om unnskyldning for feilene han gjorde og lovet å aldri gjøre det igjen. Helt siden den gang har alt gått tilbake til det normale. Familien min og jeg bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Dr Ilekhojie. Jeg foreslår at du kontakter ham. Han vil løse alle dine ekteskaps- eller forholdsproblemer. WhatsApp-nummer: +2348147400259 E-post; gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  63. Jeg har ikke så mye å si akkurat nå i stedet for å si takk til Dr Ilekhojie for å ha reddet meg og familien min fra fattigdom. Jeg elsker å spille i lotto, men å vinne stort er alltid problemet for meg. Jeg kommer aldri til å glemme dagen jeg kom i kontakt med Dr Ilekhojie, hvis lotteriformidling gjorde meg til en vinner av $880.000.000 tusen dollar bare ved å gi meg sikre vinnertall innen 3 dager for å spille i lotto etter at han forberedte lotterietsrollen for meg. Min økonomiske status har endret seg for godt, og jeg har begynt å leve drømmelivet mitt etter 5 år med lotto. Takk Dr Ilekhojie for jeg er veldig takknemlig for alt du har gjort for meg og familien min. Du kan ringe eller sende en melding til ham via WhatsApp med +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com for mer informasjon om Dr Ilekhojie

    SvarSlett
  64. Jeg lover Dr Ilekhojie som kommer til å dele mitt vitnesbyrd over hele verden hvis han kunne få kjæresten min tilbake til meg og han har bevist for meg at han er mannen for jobben ved å få kjæresten min tilbake til meg etter bruddet og det er derfor Jeg deler dette fantastiske vitnesbyrdet slik at andre kan se og også få hjelp fra Dr Ilekhojie og redde ekteskapet eller forholdet ditt. Kjæresten min forlot meg for en måned siden, og han dro sammen med en annen kvinne som er 10 år eldre enn ham. Jeg leste over internett om hvordan Dr Ilekhojie har hjulpet flere mennesker til å få kjærligheten tilbake. Jeg bestemte meg for å prøve det, så jeg kontaktet Dr Ilekhojie og forklarte problemene mine for ham, og han utførte en trolldom som returnerte kjæresten min på 3 dager. Du kan kontakte Dr Ilekhojie på e-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp +2348147400259. Tusen takk Dr Ilekhojie, og jeg er ekstremt takknemlig

    SvarSlett
  65. Jeg er så glad for at mitt ødelagte ekteskap har blitt gjenopprettet. «Vi tok opp nylig, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det har gått tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 3 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og tok mannen min tilbake til meg!". Hvis du har problemer i ekteskapet ditt, kontakt Dr Ilekhojie via: (gethelp05@gmail.com) eller ring/Whatsapp (+2348147400259)

    SvarSlett
  66. Dette er for alle som fortsatt bryr seg om å få tilbake eksen sin. Jeg skriver for å sette pris på det gode arbeidet til Dr Ilekhojie som hjalp meg nylig, jeg klarte ikke å føde på grunn av PCOS, jeg var så knust at mannen min forlot meg for en annen kvinne i nesten 1 år. Jeg gråt mye og forsøkte til og med selvmord. Etter å ha sett en kommentar fra en kvinne på internett som vitnet om hvordan hun ble hjulpet av Dr Ilekhojie, bestemte jeg meg også for å kontakte ham for å få hjelp fordi alt jeg ønsket var at jeg skulle få mannen min tilbake og forsikre meg om at jeg har et barn med min mann. Dr Ilekhojie ga meg urter og gjenforent meg med mannen min. I dag er jeg gravid i en måned og vi er sammen igjen og lykkelige. Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake ektefellen din eller bli kurert for sykdom, E.T.C. Kontakt Dr Ilekhojie og få positive resultater.
    E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  67. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har støttet meg gjennom årene. Min historie om hvordan jeg vant Powerball-lotteriet på $45,4 millioner er litt av en historie. Jeg har spilt Powerball-billetter i 3 år nå siden jeg fylte 25. Jeg kjøpte min første billett på 25-årsdagen min. Jeg følte meg veldig heldig den dagen fordi jeg hadde kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med de vinnende Powerball-numrene. Jeg hadde virkelig den gode følelsen av at jeg så på kameraet og ønsket å blunke til det. Jeg gjorde bare en liten del av det og stolte på ham. Han ga meg tallene etter at jeg spilte et par andre billetter sammen med den for $25. Jeg sjekket billetten min etter at gevinsten kom på nettet og så at tallene var riktige inkludert Power-spillet. Jeg skrek i 15 minutter fordi det føltes som en drøm. Jeg hadde vunnet $6,4 millioner. Takk Dr Ilekhojie Vel, e-posten hans er gethelp05@gmail.com, og du kan også ringe eller whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  68. Jeg har spilt lotteri i veldig lang tid, og jeg har aldri vært heldig. Jeg møtte en venn som jeg klaget til om min manglende evne til å vinne en håndgripelig sum, og han introduserte meg for Dr Ilekhojie som hjalp ham med en lotteriformidling og han vant $200 000. Jeg kontaktet ham gjennom ham, og han forsikret meg om at jeg vil vinne stort når han utfører lotteri for meg. Han ba meg gi ham 48 timer for at han skulle få alt det som trengs for lotteriet mitt, så jeg ventet i 48 timer og han instruerte meg om å få en billett avhengig av hvor mye hjertet mitt velger. Jeg kjøpte en powerball-billett og ble millionær da trekningene kom. Nå har jeg nok penger til å starte virksomheten min etter at jeg nesten var hjemløs. Takk Dr Ilekhojie, jeg er takknemlig. Jeg forlater kontakten hans her for alle som trenger flaks for å vinne. Ring ham +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  69. Kjæresten min slo opp med meg for 1 år siden og vi sluttet helt å kommunisere, jeg savnet ham, men han nektet å ta meg tilbake etter å ha bedt ham så mange ganger. En dag undersøkte jeg relasjoner på internett da jeg så utallige vitnesbyrd fra mennesker som vitnet om Dr Ilekhojie. Så jeg kontaktet ham via WhatsApp: +2348147400259, jeg fortalte ham problemene mine og han lovet å hjelpe meg. Jeg fulgte instruksjonene hans og det var et sjokk for meg fordi 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsformel, ringte kjæresten min meg gråtende og ba meg om å tilgi ham. Han kom hjem og tryglet meg på kne om å akseptere ham tilbake. Dr Ilekhojie er ærlig og effektiv i sitt arbeid. Forsoningstrolldommen hans er aktiv og 100 % garantert. Kontakt ham via WhatsApp: +2348147400259 eller via e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  70. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    SvarSlett
  71. Forloveden min slo opp med meg forrige uke og jeg var så trist, jeg spiste ikke og snakket ikke med noen, jeg gråt mye, jeg var så deprimert og stresset at jeg havnet på sykehuset på grunn av alt. stresset og depresjonen. En dag jeg søkte på nettet etter å få kjærlighetstips fordi jeg elsker og bryr meg dypt om ham og jeg vil bare at vi skal være sammen som et par igjen. Jeg fant en mektig mann kalt Ilekhojie som løste så mange forholdsproblemer... så jeg kontaktet ham og forklarte alt for ham, så fortalte Dr Ilekhojie meg at han vil komme tilbake til meg innen 48 timer etter at han har hjulpet meg med en forsoningsform. Det fungerte perfekt som han lovet, og David kom tilbake og begynte å be meg om å akseptere ham tilbake. Er så glad nå at Dr Ilekhojie har gjort som han lovet. Kontakt Dr Ilekhohjie som hans 100% garanterte og effektive. Send ham e-post på [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  72. Vi har nylig gjort opp, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og brakte mannen min tilbake til meg!". Jeg og mannen min bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Ilekhojie. E-posten hans. E-post: (gethelp05@gmail.com) Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  73. Jeg ble betalt 40 euro per time på jobben, og det var en stressende jobb, jeg søkte på nettet etter en bedre jobb da jeg så vitnesbyrd om hvordan Dr Ilekhojie hjalp folk med å vinne et lotteri. Jeg har ikke spilt lotteri før, så jeg lurte på hvordan det fungerer, jeg snakket med Dr Ilekhojie via tekst: +2348147400259 og ba om hjelp til å vinne lotteriet også. Han svarte og ba om mitt navn og bilde, han sa at det var nødvendig å utføre trolldommen. Jeg gjorde som han instruerte og gjenstandene ble kjøpt for å utføre trolldommen, etter trolldommen ga han meg et lotterinummer og en nettside som ble avslørt for ham. Jeg spilte lottotallene og to dager senere fikk jeg en e-post om at jeg vant $11 millioner euro (11 000 000). Jeg trodde det var en spøk, men se, jeg fikk betalt uten stress. Dr Ilekhojie er en stor synsk, bli med meg takk ham via SMS/ring: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com)

    SvarSlett
  74. Wow min Torino er tilbake til livet mitt, dette året er det lykkeligste året jeg noen gang har hatt i hele mitt liv, er veldig glad fordi jeg skal feire julen med kjæresten min Torino som forlot meg for 2 år siden jeg har alltid elsket ham og alltid som å være sammen med ham igjen, men visste aldri at Dr okpa kommer til å bringe ham tilbake til armene mine innen 48 timer og ikke bare bringe ham, men i høytiden. Er veldig glad drømmen min har gått i oppfyllelse. Er veldig glad og jeg vet at 2016 kommer til å bli et flott år for oss. Så jeg vil takke Dr okpa for det flotte arbeidet han gjorde for meg, og hvis du trenger hans hjelp, kontakter du ham via: okpatempleofsolution@gmail.com

    Navn: Daniela
    Fra: USA

    SvarSlett
  75. Mitt navn er Estela Dovydas og jeg er her for å sette pris på Dr Isikolo. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til kjæresten min. Vi kjempet så mange ganger på grunn av usikkerhet på begge sider, og vi skilte oss. Jeg visste godt at jeg fortsatt elsker ham og trengte ham tilbake i livet mitt. Han forsømte min bønn og innsats for å gjøre ting riktig, og jeg fikk informasjon om at han allerede hadde sett en annen dame. Jeg kunne ikke hjelpe situasjonen, så jeg måtte kontakte DR ISIKOLO og vi snakket og jeg forklarte meg alt. Han forsikret meg om at han vil hjelpe meg og sørge for at jeg får ham tilbake til meg. Han kastet ikke bort tid på å hjelpe meg, og han gjenopprettet kjærligheten og gleden vi delte, og jeg fikk mannen min tilbake til meg. Jeg vet bedre at alt så mange mennesker sier om DR ISIKOLO faktisk er sant da jeg fikk resultatet av arbeidet hans for meg 48 timer som han lovet. Stol på meg, han kan hjelpe deg også hvis du tror. Så bare ta kontakt med ham nå. E-postkontakten hans: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  76. Jeg visste aldri at folk fortsatt har krefter og får ting til å skje på denne måten. Jeg er Joyce J fra USA. Mannen min forlot meg og barnet mitt for en annen jente for tre år siden, siden den gang har livet mitt vært fylt med smerter, sorg og traumer fordi han var min første kjærlighet og vi har vært sammen i årevis og kunne ikke forestille meg livet uten ham . Jeg så noen vitnesbyrd om en stor trollformler DR IBINOBA og hvordan han hjalp mennesker rundt om i verden, at han kan bringe tilbake elskeren i løpet av noen få dager, først lo jeg det av meg og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg konsulterte den store trollformleren og til min største overraskelse etter to dager ringte mannen min meg for aller første gang etter tre år at han savner meg og at han er så lei seg for hver ting han fikk meg til å gå igjennom, at han vil ha meg tilbake, vi skal tilbringe livet vårt sammen og lover å aldri forlate meg og barnet mitt igjen. Jeg kan fortsatt ikke tro mine egne øyne, for det er høyst utrolig, det er bare for godt til å være sant. Alt jeg kan si er å takke deg DR IBINOBA for at du tok tilbake mannen min til meg og barnet mitt, og for alle som måtte trenge hjelp fra denne flotte trollformleren kan du ringe den store mannen eller whatsappe ham +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com

    SvarSlett
  77. Jeg heter Lydia Kroos. Da mannen min forlot meg, var jeg traumatisert og knust og klarte ikke å ta meg selv på flere måneder. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få ham tilbake, men til ingen nytte. Jeg dro til en annen by i håp om at jeg kunne begynne på nytt. Jeg kom i kontakt med en annen mann som jeg prøvde så godt jeg kunne å være sammen med, men det gikk ikke fordi jeg ikke kunne elske ham. Jeg visste at jeg fortsatt elsket og ville ha mannen min tilbake til meg. Så jeg begynte å søke etter hjelp, og det var da jeg fant DR ISIKOLO fra forskjellige synspunkter jeg leste om ham. Vi snakket sammen og jeg fikk ham til å forstå alt jeg trengte å vite, og jeg trodde på ham og fulgte prosedyrene. Han jobbet for meg og gjenopprettet kjærligheten og forbindelsen mellom meg og mannen min, og like etter 48 timer som han lovet, søkte mannen min etter meg og vi snakket sammen og han kom ned for å se meg hvor jeg er og vi fant opp ting og ble glade sammen igjen. DR ISIKOLO er pålitelig og han kan hjelpe deg også hvis du kontakter ham for noe. Bare tekst ham via WhatsApp +2348133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett
  78. Jeg har funnet en guddommelig hjelper som er veldig ekte, ærlig og gjør det han sier han vil gjøre, det tok noen dager før trolldommen min kom frem i lyset og resultatene er fantastiske ... velsigne deg og Guds bevart deg trygg og frisk . Jeg fikk tilbake eksen min ved hjelp av Dr Ilekhojie. Hele mitt liv har jeg aldri sett noe sånt som dette, jeg føler meg veldig glad og tilfreds med at jeg tok den riktige avgjørelsen. Det er så ekte og mektig!! Whatsapp ham direkte +2348147400259). Hvis du vil ha ubetinget kjærlighet, må du gi deg selv fullstendig. Kjærlighet er en forpliktelse, ikke en følelse. Kjenn forskjellen. Forhold krever seriøst engasjement som de fleste ikke har. Ekteskap er enda vanskeligere, og de fleste er ikke i stand til å håndtere ansvaret for å være lojale, trofaste, engasjerte og hengivne til din ektefelle og livet ditt sammen fordi det er din prioritet og ingenting annet betyr noe. Ta kontakt med Dr Ilekhojie og finn løsninger på ekteskaps- eller forholdsproblemer E-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  79. Jeg vil takke en veldig snill og mektig synsk som brakte tilbake min ekskone som forlot meg hun fortalte meg at hun ville være alene og forlot meg og barna jeg var knust hver dag jeg fortsetter å tenke hvordan jeg ville leve uten henne en dag jeg var på nett da jeg fant gode vitnesbyrd om Dr. WALE, så kontaktet jeg ham. Han ba meg ikke bekymre meg, hun vil være tilbake innen noen uker etter at han hadde trollbundet kjærligheten. Jeg hadde denne vakre følelsen inni meg at alt vil bli bra igjen når Dr. WALE svarer på meg og ga meg instruksjonen hans, Til min største overraskelse neste uke var hun tilbake til meg og familien hun fortalte meg at hun var trist fordi hun ikke kunne bli gravid siden vi har prøvd, men Dr WALE har også løst at nå er hun gravid i fire uker. Jeg er så spent at jeg anbefaler ham at han er kraftig og kan hjelpe deg også med forskjellige problemer. kontakt via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  80. DU TRENGER SNART EN EKTE KJÆRLIGHETSSTAVERING FOR Å HJELPE DEG Å TA TILBAKE DIN EKS-ELSKE OG GJENNOMFØRE EKTESKAPET DITT

    Jeg ønsker å vitne for allmennheten om hvordan forholdet mitt ble gjenopprettet av Dr WALEs store makt etter tre måneder med ensomhet, min ekskjæreste ringte meg etter kontakten med Dr WALE at han vil at vi skal komme tilbake og starte en god hjemme, nå er vi lykkelig sammen igjen som kjærester. Alt takket være Dr WALE som gjorde en kjærlighetsform for meg for at min eks-kjæreste skulle komme hjem. Jeg vil fortsette å dele dette til folk som også trenger hjelp ser dette for hans fantastiske hjelp. Du kan kontakte ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  81. Jeg giftet meg med skolekjæresten min, vi har begge to barn sammen. vi levde fint ikke før stemoren hans kom på besøk til oss. etter en uke hun dro, begynte mannen min å ha en morsom oppførsel mot meg. Jeg ble sjokkert og overrasket fordi jeg aldri visste hva jeg gjorde galt. han fortalte meg at han avslutter ekteskapet vårt, og han vil også ta barna med seg. fordi jeg visste at mannen min ikke var denne typen mann med dårlig hjerte, måtte jeg bare se etter en løsning i tide. det var slik jeg kom over DR WALE så mange gode vitnesbyrd om ham. så jeg kontaktet ham fortalte ham alt som foregikk med meg. DR WALE fortalte meg at han ville forberede en trolldom for meg, og han ba meg få noen ting som jeg betalte for dem. etter at han hadde trollbundet meg, viste han seg at stemoren min sto bak alt som har skjedd i ekteskapet vårt. hun gjorde en spell for atskilt jeg og mannen min, mannen min stemor er nå i skam. alt takket være DR WALE som kom til rett tid for å hjelpe meg ut av dette rotet. DR WALE er en god mann med sine ord. du også kan kontakte ham, og han vil bringe din lykke tilbake. WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  82. Jeg var på randen av å miste ekteskapet mitt da Dr Ilekhojie gikk inn. Mannen min hadde søkt om skilsmisse etter en uendelig tvist og følelsesmessige overgrep vi begge ble utsatt for på grunn av misforståelser. Han forlot huset og nektet å komme tilbake. Jeg søkte en genuin løsning, vel vitende om at jeg ikke ønsker å lide en ny pendel på grunn av skilsmissesaker og å miste mannen min på 12 år. Jeg overholdt prosedyrene hans for forsoning, noe som var veldig enkelt. Kjærligheten og forbindelsen mellom meg og partneren min ble gjenopprettet, og han kom tilbake og ba om at skilsmissen ble kansellert. Det er for et faktum at Dr Ilekhojie er ærlig og gjennomsiktig når det gjelder å hjelpe mennesker, og du kan også lese dette, få løsningen du søker i ekteskapet eller forholdet ditt. kontakt ham for hjelp nå. Her hans kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-post: (gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  83. Jeg er fornøyd med hvordan jeg stolte på at Dr Ilekhojie hentet min eksmann tilbake etter nesten et år med separasjon. Før jeg møtte Dr Ilekhojie, søkte jeg på mange nettsteder på jakt etter måter å få min eksmann tilbake etter at han ba om å skilles fra meg uten noen grunn. Jeg var knust, men Dr Ilekhojie ga meg håp og forsikring om at han vil bli brakt tilbake til meg. Etter at han hadde gjort forsoningsformelen, ringte mannen min etter to dager og ba om å få komme hjem til meg og våre fire barn. Dagen etter kom han hjem og jeg var veldig glad for å møte ham igjen. Jeg bruker denne måten å sette pris på Dr Ilekhojie for det han gjorde for meg og for å hjelpe så mange andre mennesker. Jeg forlater kontakten hans slik at du kan ta kontakt med ham hvis du har lignende problemer. Whatsapp +2348147400259 og e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  84. Noen ganger skjer det dritt i ekteskapene våre, men det vil ikke alltid vare når vi kjemper for å få dem fikset, jeg hadde problemer med ekteskapet mitt juli 2021 det var en forferdelig opplevelse at jeg nesten mistet ekteskapet, mannen min trodde jeg var utro fordi jeg alltid motta telefoner fra jobben jeg prøvde å få ham til å forstå at de bare er kollegene mine han trodde aldri på meg han søkte om skilsmisse og papirene var ute, det var som en drøm for meg, men det var en realitet jeg trengte å stoppe ham fordi jeg elsker ham, det var et vakkert ekteskap og jeg kunne ikke engang forestille meg å forlate ekteskapet mitt, jeg måtte søke hjelp fra DR WALE jeg forklarte situasjonen min for ham og selvfølgelig hjalp han meg, han forberedte en kjærlighetsform for meg og forsikret meg om sikkerhet, Mannen min stoppe skilsmissen og elske meg igjen, Det er derfor jeg er her for å fortelle folk om DR WALE og hvordan han har hjulpet meg. Hvis du går gjennom problemer med ekteskap og forhold, er det bare å nå ham WhatsApp/Viber: ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  85. Noen ganger skjer det dritt i ekteskapene våre, men det vil ikke alltid vare når vi kjemper for å få dem fikset, jeg hadde problemer med ekteskapet mitt juli 2021 det var en forferdelig opplevelse at jeg nesten mistet ekteskapet, mannen min trodde jeg var utro fordi jeg alltid motta telefoner fra jobben jeg prøvde å få ham til å forstå at de bare er kollegene mine han trodde aldri på meg han søkte om skilsmisse og papirene var ute, det var som en drøm for meg, men det var en realitet jeg trengte å stoppe ham fordi jeg elsker ham, det var et vakkert ekteskap og jeg kunne ikke engang forestille meg å forlate ekteskapet mitt, jeg måtte søke hjelp fra DR WALE jeg forklarte situasjonen min for ham og selvfølgelig hjalp han meg, han forberedte en kjærlighetsform for meg og forsikret meg om sikkerhet, Mannen min stoppe skilsmissen og elske meg igjen, Det er derfor jeg er her for å fortelle folk om DR WALE og hvordan han har hjulpet meg. Hvis du går gjennom problemer med ekteskap og forhold, er det bare å nå ham WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  86. Jeg er her også og setter pris på det gode arbeidet til DR WALE. Da jeg trodde det var over i livet mitt, var det da denne flotte mannen kalt DR WALE kom meg til unnsetning. Jeg hadde alvorlige problemer med mannen min, at han sender inn et skilsmissebrev som forteller meg at han vil skilles fra meg. Det gjør at jeg mister litt fokus på arbeidsplassen min, noe som gjorde at sjefen min ga meg et sparkebrev, og det blir verre for meg. Ikke før denne dagen fortalte en god venn av meg hvordan DR WALE hjalp henne med problemet hennes. Så jeg tok motet til å kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Alt han gjorde for meg var at han trollbandt meg som gjorde at mannen min aldri ble skilt fra meg igjen, og sjefen min på jobben ringte meg tilbake for å begynne å jobbe igjen. nå lever jeg og mannen min lykkelig sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  87. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er overfor Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap. Jeg og mannen min lever lykkelige igjen. Takk til Ilekhojie. Kontakt ham for å gjenopprette ekteskapet ditt E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett

  88. Mannen min forlot meg og barna mine. Moren hans var også imot mitt ekteskap med ham. Jeg elsket ham så mye og hadde et stort håp om at vi vil bygge en lys fremtid sammen. Jeg ventet i 6 måneder, og han kom aldri tilbake til meg. Så jeg måtte kontakte Dr Ilekhojie som gjorde alt i hans makt for å gjenforene oss og gjenopprette kjærligheten og forbindelsen vi en gang delte. Han kom hjem etter 3 dager akkurat som Dr Ilekhojie forsikret meg om, og jeg er virkelig overrasket over hans fantastiske gjerninger. Du kan også få denne store hjelpen og leve for å være takknemlig mot ham fordi han aldri skuffer noen. Kontakt Dr Ilekhojie. E-post: gethelp05@gmail.com Du kan også WhatsApp ham på +2348147400259

    SvarSlett
  89. Mannen min pakket ut av huset for å bo sammen med en annen dame han møtte på nettet, og han sendte meg skilsmissepapirer. Jeg ønsket ikke skilsmisse på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg vil ikke at familien min skal gå i stykker. Jeg mistenkte at kvinnen brukte en trolldom for å binde mannen min slik at han ikke kan komme tilbake til familien sin. Jeg lette etter tips om hvordan jeg kan vinne mannen min tilbake, og jeg kommer over en kommentar som sier at DR WALE hjalp henne med å få mannen tilbake etter flere måneders samlivsbrudd, og jeg tok WhatsApp-nummeret til DR WALE som var til stede på kommentaren og WhatsApp +2347054019402 ham om problemet mitt, og han svarte meg og hjelpe meg med å gjenopprette mannen min innen en uke, og akkurat nå er mannen min tilbake hos meg, og han er enda mer kjærlig og omsorgsfull. Du kan også kontakte DR WALE for å få hjelp på WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com DR WALE er den rette personen å kontakte om forholdet ditt eller ekteskapsproblemer, og han vil hjelpe deg med å få tilbake eksen din, og jeg er veldig glad for å vitne om hans gode arbeid

    SvarSlett
  90. Jeg kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med å gjenopprette ekteskapet mitt. Etter 2 år med skilt, elsket jeg fortsatt mannen min og ville ha ham tilbake. Mannen min skilte seg fra meg fordi han møtte en yngre kvinne på jobben. Etter 17 års ekteskap kunne jeg ikke gi mannen min et barn, og selv om det ikke var min feil, satte jeg pris på ham fordi han var tålmodig med meg i mange år. Jeg forklarte alle problemene mine til Dr Ilekhojie, og han lovet å hjelpe meg hvis jeg er seriøs og villig til å stole på ham. Bare innen 72 timer kjørte mannen min milevis til huset vårt og spurte om vi kunne jobbe oss sammen igjen og forsone oss. Han forklarte meg hvor elendig han har vært de siste årene og ba om å få flytte hjem igjen. Dr Ilekhojie ga meg også urter for fruktbarhet, og nå er ekteskapet mitt tilbake og jeg bekreftet at jeg allerede er 18 uker gravid. Kontakt hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

    SvarSlett
  91. Hei seere på nettet, jeg er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg ble hjulpet til å få min kone tilbake. Jeg var en juks og min kone tok meg flere ganger. Jeg prøvde å fikse meg selv og hver gang endte jeg opp med å jukse om og om igjen. Jeg skjønte vel ikke hva hun betydde for meg før hun hadde forlatt meg alene. Jeg begynte å finne en måte å få henne tilbake på, men ingenting ser ut til å fungere perfekt før jeg kom over en artikkel om DR WALE som hjalp mange mennesker globalt med å få tilbake forholdet. Jeg tok kontakt med ham på WhatsApp-nummeret hans via +2347054019402, og han forsikret meg om at min kone vil komme tilbake til meg innen noen uker med hans kraftige magi, og jeg betalte noen euro for materialene som trengs for arbeidet. Overraskende nok kom min kone hjem etter noen uker og sa at hun fortsatt elsker meg, og jeg sverget å aldri være utro mot henne lenger. Alt takket være DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  92. Dette er fantastisk!

    Mannen min er endelig tilbake til meg med så mye kjærlighet og respekt enn jeg noen gang hadde forventet. Med hjelp fra Dr Ilekhojie og forsoningsritualet fra hans forfedre, er mannen min tilbake etter så mange måneder med å ha bedt om skilsmisse. Først da vennen min ba meg kontakte Dr Ilekhojie for å få hjelp, trodde jeg at det ikke kom til å ende bra fordi jeg aldri trodde han kunne hjelpe etter å ha tapt penger med tidligere. Han forklarte meg tydelig og sørget også for at alt ble gjort fredelig og raskt. I løpet av nøyaktig 3 dager etter forsoningsritualet kom mannen min, som ikke har besvart telefonene mine på flere måneder, innom huset og ba oss om å avbryte skilsmisseplanene og bli en lykkelig familie igjen. Det har gått 2 måneder nå og ting blir bedre for hver dag som går. Takk Dr Ilekhojie for hjelpen. Du kan også få hjelp med ham. Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  93. Jeg tok nesten livet mitt på grunn av mannen min som forlot meg og sluttet å ringe. Han sa at han ikke elsker meg lenger, jeg prøvde å tigge ham, men han vil ikke svare meg før vi hadde en kamp og slo opp i seks måneder, etter det innser jeg at jeg ikke kan dra uten ham. Jeg prøvde alt mulig for å få ham tilbake, men mislyktes. inntil jeg kom over denne mannen som heter DR WALE på nettet, kontaktet jeg ham og fortalte ham alt som har skjedd mellom meg og mannen min før vi skilte oss. Han spurte meg ikke så frykte at alt skal bli bra igjen. han ba meg betale for gjenstander som han ville brukt til å forberede kjærlighetsformularet for meg, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruksjoner han ga meg. Etter å ha hjulpet meg med en kjærlighetsform, og se, kom mannen min tilbake innen en uke. ba meg om tilgivelse, jeg ble så overrasket over at trollformler som DR WALE fortsatt eksisterer. Hvis noen her trenger litt hjelp, med all oppriktighet, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    Du er faktisk den beste DR WALE takk for at du gjorde hjemmet mitt til et lykkelig hjem igjen. Jeg kan aldri slutte å snakke om deg sir. han er virkelig en flott mann, du kan kontakte ham for løsning for alle slags problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) eks tilbake
    (tre) bli gravid
    (fire) kur for enhver form for sykdom, sykdom og infeksjon
    Og mange andre kontakter denne flotte mannen i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlett
  94. Jeg kan ikke glemme hvordan DR WALE hjalp meg med å gjenopprette ekteskapet mitt etter åtte måneders separasjon med min kone på grunn av krangel og hun dro og aldri kom tilbake til meg, jeg gjorde så mye for å få henne tilbake, men ingenting fungerte ikke før Jeg så en kommentar på nettet da noen vitnet om hvordan DR WALE hjalp henne med å gjenopprette mannen sin, og det var slik jeg kontaktet ham gjennom WhatsApp, og etter å ha skrevet ut problemet mitt forsikret han meg om at han vil hjelpe meg med å komme tilbake til kona mi. om noen dager etter å ha kastet kjærlighetsformelen, og etter at han gjorde trylleformelen kom min kone hjem og tryglet at hun var veldig lei meg i dag, jeg er tilbake med min kone og vi er begge lykkelige og bor sammen igjen. Jeg vet at det er mange mennesker der ute som ønsker å få kjærligheten tilbake, vennligst kontakt DR WALE fordi han er det perfekte svaret på problemet ditt. Kontaktinformasjonen hans er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  95. Jeg vil bruke dette mediet til å takke den store tryllekunstneren DR WALE for å ha hentet tilbake min kjære mann. Da mannen min forlot meg og våre to barn for en annen kvinne, levde jeg i smerter fordi jeg elsker ham så høyt, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, faktisk var jeg forvirret før jeg møtte en venninne av meg som heter Ella og jeg fortalte henne hva jeg gikk gjennom, så fortalte hun meg at jeg ikke skulle bekymre meg for at hun også gikk gjennom det samme problemet, men i hennes tilfelle var det kjæresten, så tok hun meg med til en spiritist, en trylleformler, ved navn DR WALE som hjalp henne med tilbake kjæresten hennes, da jeg kontaktet DR WALE på WhatsApp +2347054019402 fortalte jeg ham problemene mine, etter det fortalte han meg hva jeg skulle gjøre og han sa etter at jeg har gjort det han fortalte meg, etter noen uker vil mannen min komme krypende videre knærne hans ber meg om å tilgi ham. Etter noen uker kom mannen min og begynte å tigge meg, jeg hadde aldri forventet at det skulle skje så fort, jeg banket på døren min, da jeg åpnet døren, så jeg til min største overraskelse mannen min på knærne tigge meg og vår barn til å tilgi ham.
    Han kurerer også alle slags sykdommer, inkludert den som er oppført nedenfor,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. KREFT.
    4. ALS (Lou Gehrigs sykdom).
    5. Hepatitt B.
    6. HYPERTENSJON.
    7. LAVT SÆDANTALL.
    8. ASTHMA.
    9. VIRGINIA PROBLEM.
    10. DIARÉ.
    11. STØYL.
    12. KJØLSÅR.
    13. SLAG.

    Og han kastet også følgende trollformler,

    1. du vil ha et godt ekteskap,
    2. du er en politiker og trenger beskyttelse,
    3. du trenger en kjærlighetsform,
    4. du ønsker å være en rik mann eller kvinne,
    5. du vil at partneren din skal elske deg,
    6. du leter etter kone eller mann,
    7. du ønsker å jobbe med visum til et hvilket som helst land du ønsker,
    8. du er en forretningsmann eller kvinne og vil at bedriften din skal flytte,
    9. du vil at sjefen din skal elske deg,
    10. du vil at din mann eller kone skal tilbe deg,
    11 Du trenger en jobbformidling,
    12 Du trenger forfremmelse i jobben din,
    Alle som har problemer oppført ovenfor, bør kontakte DR WALE, den store trylleformularen. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  96. VIRKELIG HASTER EFFEKTIV STAVELSER FOR Å HJELPE TIL Å KOMME TILBAKE EKS-ELSKER OG REDDE EKTESKAP
    Hei alle sammen, mitt navn Rosalba er så overveldet av glede takket være Dr.GURU. Mannen min forlot meg for en annen kvinne for noen år tilbake, og jeg var veldig knust fordi jeg aldri gjorde noe galt mot ham, jeg satt igjen med mine to barn og en jobb som lønner seg lite. Jeg holdt nesten på å gi opp før jeg så et vitnesbyrd på nettet om Dr.GURU hvordan han har hjulpet mange mennesker, så jeg kontaktet ham overraskende 24 timer etter at jeg gjorde det legen ber meg om å gjøre. Mannen min kom tilbake dagen etter trylleformelen og tigget. meg å tilgi ham og lovet å aldri gå. Mannen min har vært tilbake i 6 måneder nå, og vi har aldri hatt noen problemer, er glad jeg ikke tvilte på Dr.GURU. Nå er jeg sikker på at han også kan løse eventuelle problemer med rask lindring. Du kan også kontakte ham for å få hjelp nå.
    E-post: saguruu087@gmail.com eller whatsapp +12098373537

    SvarSlett
  97. VIDNESBYRD OM, HVORDAN JEG BODE I ILLUMINATI-TEMPLET 666
    BEMÆRK: MEDLEMMER AF ILLUMINATI OPdager IKKE DERES IDENTITET PÅ SOCIALE MEDIER
    DER ER INTET MENNESKEOFRE INDRIVET

    Kontakt ægte WhatsApp: +234 9068-876-473
    Først troede jeg, at det var et fupnummer, fordi det er svært at finde rigtige mennesker på internettet i disse dage, indtil jeg besluttede mig for at prøve det, og du får adgang til KENDTE ÅNDELIGE MÆGTER og medlemsbesøg i et hvilket som helst land, du vælger.
    Og hele mit liv ændrede sig på kun 6 dage

    FORDELE FOR NYE MEDLEMMER
    *. Et hjem i ethvert land.
    *. Ny drømmebil.
    *. En sum på $6 millioner til at starte et nyt liv $6.000.000
    Du skal være mindst 18 år for at kontakte vores partnere
    E-mail: Brotherhoodllluminati187@gmail.com
    Kontakt ægte WhatsApp: +234 9068-876-473..

    SvarSlett